Kultúra

Ingyenes Billie Eilish-koncert lesz holnap Budán

 

Június 1-jén sajátos nyárnyitó eseményt hoz a Telekom Electronic Beats csapata a kedves budai dombra, és még magyar fellépők is körítik azt. Ráadásul ingyen!

Billie Eilish a fél világ influenszere, mégis megmaradt kívülállónak, dalai szédületes elérésűek, de ő maga máig nem adta el magát. Nem is szorul rá: a zeneipar gépezete legfeljebb csak követheti, de nem irányíthatja. Az önmagát adó énekesnő valódi rendszerváltást hozott a popzenébe, egy generáció világítótornya lett őszinteségével és megalkuvásmentességével, így nem csoda, hogy ahol feltűnik a neve, ott koncertjegy nem marad érintetlenül.

Június elsejei németországi koncertjével is hasonló volt a helyzet, a magyar rajongóknak viszont itt egy jó hír: a teljes bonni koncertet végig lehet követni a Svábhegyi Csillagvizsgáló gyönyörű kupolája mellett, és a remélhetőleg kristálytiszta égbolt alatt, óriás kivetítőn délután öttől – a részvételhez mindössze a Telekom Szezám appjában kell megtenni néhány lépést, aztán csak felsétálni erre a különleges magaslati pontra.

És hogy teljes legyen ez az önmagában is különleges élmény, a hazai pálya is lejteni fog a hegyvidéken, mert fellép még az ígéretes producer, a funkkal fellocsolt groovy elektronikákat terítő WaTa egy dj szettel, Solére, aki egyben a Telekom Electronic Beats Szelektor válogatásának egyik zsűritagja is volt, illetve Böbe, az első ilyen válogatás egyik nyertese, komplett zenekarral.

Dátum: 2022. június 1. 17:00
Helyszín: Svábhegyi Csillagvizsgáló (Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 15-17.)
További információkért keresd a Facebook eseményt!

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin