Nagyvilág

Indul az első délkelet-ázsiai meleg televíziós társkereső műsor

A TVB  hongkongi televíziós műsorszolgáltató idén novembertől a régióban elsőként sugároz meleg társkereső show-t. A műsor producere és egyben házigazdája Vinci Wong színész – számol be a The Straits Times. A Boyscation első évadában 10 különböző társadalmi hátterű versenyző keresni majd a szerelmet.

Tévés karrierem legfontosabb fejezete” – írta Wong egy Instagram-bejegyzésben. “A legkülönlegesebb kísérlet Hongkong tévétörténetében.” 2013-as coming outja után Wong 2016-ban ment hozzá barátjához, úgyhogy ő már nem keresi a szerelmet, de azt elárulta, hogy régóta szeretett volna egy ilyen produkcióban részt venni.

Az Oriental Daily Newsnak nyilatkozva elárulta, hogy a televíziós vezetők, akikkel korábban megvitatta az ötletet, mind támogatták az elképzelést. Wong részt vehetett a versenyzők kiválasztásában, és reméli, hogy az LMBTQ közösséget pozitív fényben tünteti majd fel.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

boyscation (@boyscation) által megosztott bejegyzés

 

Remélem, hogy a magam részéről is segíthetek a közösségnek; megvan rá a lehetőségem, a tapasztalatom, az időm és a forrásaim.

Június 25-én a hongkongi legfelsőbb bíróság úgy döntött, az azonos nemű párok közösen birtokolhatnak állami támogatású lakásokat. Ez hatalmas győzelmet jelentett a régió LMBTQ közössége számára, de az LMBTQ jogokért folytatott harc Hongkongban még messze nem ért véget.

A homoszexualitás legális Hongkongban, de az azonos neműek házassága nincs elismerve, és az ország lemaradásban van a diszkrimináció elleni harcban a munkahelyek, az örökbefogadás és a béranyaság területén.

Íme néhány az első évad indulói közül!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

梁玉麟 (@carsonlunlun) által megosztott bejegyzés

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NelBon K HB (@nelbon_k) által megosztott bejegyzés

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

kevin tsai (@kevin_tsaii) által megosztott bejegyzés

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

藍源瑋 (@juzconam) által megosztott bejegyzés

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kenny Yang 楊平 (@chef_kennyyang) által megosztott bejegyzés

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés