Hírek

Indul a Mr. Gay Hungary közönségszavazás

Most szombaton kiderül, ki lesz a Mr. Gay Hungary 2018 győztese, aki jövő tavasszal a dél-afrikai Fokvárosban képviseli hazánkat a világversenyen.

De nem csak a zsűri szavazata számít, hanem a tiétek is! Elindult az online közönségszavazás a hivatalos oldalon, ahol nem kell mást tennetek, csak nyomni egy lájkot a nektek szimpatikus induló adatlapjára. (Az online szavazás a döntő napjáig, szombat délig tart.)

 

Balázs

Benett

László

Milán

Olivér

Renátó

Tamás

 

Akinek esetleg kevés pár fénykép a döntéshez, annak segíthet a döntésben a felkészülés során készült videó is.

 

 

Aki kíváncsi a színpadi döntőre, szombat este 18:30-tól a helyszínen is követheti az eseményeket.

 

A verseny győztese azonban nem csak egy címmel lesz gazdagabb, hanem több mint 1 millió forint értékben kap izgalmas nyereményeket.

De ne szaladjunk ennyire előre, érdekességként nézzük, mit kap minden induló. A verseny minden döntőse a spanyol NIT Swim márka és a magyar MyBrands jóvoltából divatcikkekkel lesz gazdagabb, a Magnum Szauna jóvoltából belépőkkel, valamint a RBRT Leathers és a Belvárosi Orvosi Centrum felajánlásában vásárlási utalványokkal. A minden döntős számára járó ajándékok összértéke közel ötvenezer forint.

Az első három helyezetten túl különdíjas versenyzőket is választanak! A Galaxy Cosmetics különdíjasa egy kozmetikumokat tartalmazó, tekintélyes ajándékcsomagot kap ajándékba, a Humen Media Hungary különdíjasa egy 2 személyes wellness hétvégét tölthet el párjával, az Andrássy Dentál különdíjasa egy fogfehérítési csomagot, míg az AlterEgo Club különdíjasa egy 1 éves ingyenes belépőt kap ajándékba.

Mindezeken túl a harmadik és a második helyezett nyereménye még a Grooming Monkey kezeléscsomagja, a Belvárosi Orvosi Centrum és a RBRT Leathers utalványai, valamint a Magnum Szauna belépői.

Ezzel pedig el is érkeztünk a győzteshez. A Mr. Gay Hungary 2018 győztese indulhat a világversenyen, ahogy azt már említettük, és a repülőjegyet, a szállodai elhelyezést teljes ellátással természetesen a magyar verseny szervezői biztosítják számára. Ezen túlmenően értékes ajándékcsomagok várják a Marionnaud Parfümériák, a Brooklyn Barber, és Galaxy Cosmeetics jóvoltából; övé a Belvárosi Orvosi Centrum és a RBRT Leathers vásárlási utalványa, belépők a Magnum Szaunába, és találkozhattok vele hamarosan a Humen Magain címlapján is.

 

De hogy ki lesz a győztes? Az szombaton kiderül!
Várunk mindenkit a helyszínen, de addig is szavazzatok bátran.

 

 

 

 

FRA EU post inject banner
Previous post

Amikor a tehetség és a nyitottság találkozik – Stanley Jordan, a kaméleon

Next post

Megölte feleségét, miután kimelegtárskeresőzte magát