Színes

Imádják a közös Young Royals és Heartstopper epizód ötletét a főszereplők

Akár még találkozhat is egymással a Netflix két legnépszerűbb meleg témájú sorozata. Mind a Young Royals, mind a Heartstopper az elmúlt két évben mutatkozott be, és a rajongók, valamint a kritikusok is dicsérik a reprezentáció és a témafeldolgozás színvonala miatt.

Mindkét sorozat egy fiatal meleg párt követ. A Young Royals, amelyet Lisa Ambjörn készített és írt, a fiktív svéd Vilmos herceget követi, aki beleszeret osztálytársába, Simonba. A Heartstopper, amely az azonos című webcomic alapján készült, két brit tinédzsert, Charlie-t (Joe Locke) és Nicket (Kit Connor) követi, akik egymásba szeretnek. Most az egyik sorozat szereplői elárulták, hogy szívesen csinálnának úgynevezett crossovert, azaz közös epizódot a másik sorozattal.

A Gay Timesnak nyilatkozva Omar Rudberg, aki Simont alakítja a Young Royalsban, azt mondta, hogy “ikonikus” és “elképesztő” lenne egy crossover a Heartstopperrel és annak két főszereplőjével. “Több szempontból is nagyon hasonlítanak, mégis két nagyon különböző típusú történetről van szó” – tette hozzá a Vilmos herceget alakító Edvin Ryding.

Jelenleg mindkét sorozatnak a második évadára várunk, így ez a crossover még bizonyosan odébb lesz. A Heartstopper 2. évadának forgatása hivatalosan is elkezdődött, a stáb néhány új szereplővel bővült, és egészen Párizsig mentek, hogy felvegyenek néhány jelenetet Nick és Charlie között.

Miközben a Heartstopper második évadát forgatják, a Young Royals második évadának premierje november 1-jén lesz a Netflixen. Rudberg a Gay Timesnak elmondta, hogy “sikított a boldogságtól”, amikor elolvasta a 2. évad forgatókönyvét. A hivatalos trailer ma jött ki, de már az első négy perc is megtekinthető egy külön videóban.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb