Életmód

Ilyen lesz a tökéletes megjelenés 2017-ben

Az év vége minden ember életében az összegzések és a fogadalmak időszaka. A legnagyobb divatházak is átértékelik aktuális teljesítményüket és gőzerővel dolgoznak, hogy a következő esztendőben is stílusosak és ellenállhatatlanok lehessünk. Elhoztuk nektek a szezon legmenőbb darabjait, hogy igazán megnyerő külsővel léphessetek át 2017-be.

Lazán, fiatalosan!

hirdetés

15 éves kihagyás után új kollekcióval jelentkezett Joseph Abboud. A 2017-es év talán legnagyobb dobása lehet a könnyed megjelenésű, ugyanakkor roppant sármos férfi, aki egyszerre sikeres, céltudatos, határozott és laza. Nem állnak tőle távol a nyers szélű vásznak, a brokát, a jacquard, a fényes anyagok, a világos színek és a virágminta, összképe mégis modern, eredeti és stílusos. Ha nyitott vagy az új irányzatokra, érdemes néhány trükköt ellesni Joseph Abboud gyűjteményéből.

Az időtlen klasszikusok

A konzervatív elegancia örök képviselője, Ralph Lauren a 2016-os őszi szezonban a tőle megszokott színeket és szabásvonalakat hozta el. Az amerikai középréteg igényes családapáinak kedvenc márkája a karcsúsított, háromrészes tweed öltönyökkel és a laza eleganciát képviselő, feltűrt szárú nadrágokkal hódít. Kedveli a szürkét és a barnát, a kontrasztos párosításokat, a brand ismert logója pedig a nyakkendők és ingek mintázatában is visszaköszön. Úgy tűnik, a klasszikus megjelenés soha nem megy ki a divatból.

Extravagáns őrület

A Saint Laurent divatház idei őszi-téli darabjai a túlzások és extrém viseletek világába kalauzolnak el bennünket. Hedi Slimane a grunge és a rock ‘n’ roll különös keverékét hozta össze méretes karimájú kalapjaival, szuperszűk öltönyeivel és végtelen csillogással. A sovány srácok tökéletes ruhatárát alkotta meg, megidézve a huszárok díszes egyenruháit, Mick Jagger és Jimi Hendrix féktelen bulizásait és a párizsi éjszakák mesés fényeit. Visszahozta a zsabós ingeket és a bársony öltönyöket, mindehhez pedig sztárokat megszégyenítő, óriási napszemüvegeket ajánl. Ha unod a hétköznapok szürkeségét és ki szeretnél tűnni a tömegből, akkor kövesd Saint Laurent stílusleckéit!

A tökéletesség jegyében

Vannak olyan divattervezők, akik a szélsőségekben, az extrém megjelenésben hisznek, Michael Bastian pedig a hordható, sikkes és férfias viseletben. Az őszi-téli szezonban szinte minden alkalomra válogathatunk széles kínálatából. Kasmírpulóverei fantasztikus intarziamotívumokat kaptak, sűrű szövésű zakói a letűnt korok hangulatát idézik meg úgy, hogy azok egy pillanatig sem tűnnek dohosnak, réginek vagy ódivatúnak. Nadrágjai kiemelik a formás lábakat; kedveli az élére vasalt pantallókat, a vagány farmeres összeállításokat egy könnyű garbóval, és a laza esésű szövetet bőrdzsekivel. Michael Bastian mértéktartó stílusa ideális egy könnyű baráti vacsorára vagy akár szilveszterre is.

Stílusos új évet kívánok!

Szerző: Szakács Gábor

Previous post

Megható módon emlékezik Orlando áldozataira a helyi focicsapat

Next post

Iráni hitszónok: meleg gyerek fogan, ha a férfi más nőre gondol közösüléskor