Lifestyle

Ilyen az, ha meleg randiappon ismerősbe futunk

 

A randiappok világában nem feltétlenül csak idegenekbe futhatunk bele, időnként akár ismerős arcok is feltűnhetnek a mobilunkon. A Redditen osztották meg meleg férfiak a tapasztalataikat arról, milyen is például a Grindrön vagy a Tinderen olyan ismerősbe futni, akiről nem feltétlenül volt sejthető korábban, hogy ő is meleg. A beszámolók szerint kínos helyzetek többször adódnak ebből, mint happy finishsel enddel végződő történetek.

„Egy srác a főiskoláról, aki az egyik kolis barátom haveri társaságába tartozott. Unmatchelt a Tinderen, miután átjött a mi emeletünkre és meglátott. Akkor már javában szextingeltünk. A mai napig látom más-más lányokkal. Nem tudom, hogy végül coming outolt-e. Nem érdekelt annyira a dolog, hogy megkérdezzem.”

„Az unokatestvérem. A családunk nagy része pontosan tudta, hogy meleg. De egy nap ott találni őt bőrnadrában és magassarkú csizmában…”

„Négy vagy öt évvel ezelőtt belefutottam egy srácba, akivel általános iskolába jártam. Együtt voltunk másodikosok, és sűrűn gúnyolódott rajtam, amiért ’úgy viselkedek, mint egy lány’. Matcheltünk és beszélgetni kezdtünk, és láthatólag fogalma sem volt, hogy ki vagyok. Egyáltalán nem emlékezett rám. Elég vad volt felszedni ezt a srácot, aki évekkel korábban homofób volt velem, ahogy nyögdécselve követelte, hogy keményebben csináljam.”

„A Grindrön futottam bele két olyanba, aki titkolta, hogy meleg. Az egyikük esetében kissé sértett, hogy fogalma sem volt arról, hogy együtt dolgozunk. Most komolyan, ne már!”

„Egy korhatáros tartalmaknak szentelt Snapchat csoportban találtam egy srácot, akit a középsuliból ismertem. Abban a csoportban az arcomat nem osztottam meg, és amikor dumáltunk egy kicsit DM-ekben, végül megmutattuk az arcunkat. Miután én elküldtem az enyémet, nem válaszolt, kilépett a csoportból és mindenkit tiltott onnan, köztük engem is. Gondolom, felismert, megijedt és lelépett, haha. Nyugi, haver! Igazán maradhatott volna.”

„Középiskolai osztálytársam rám írt a Grindrön… Miután egy kicsit dumáltunk, valami olyasmit mondott, hogy ’hogyan lehet, hogy mindketten ugyanabban a városban éltük le az egész életünket, és még sohasem találkoztunk? Olyan vagy, mint a tökéletes pasi.’ Küldött egy arcképet, mire én azt írtam: ’Nem akarlak elkeseríteni, de mi már nagyon is találkoztunk. Együtt jártunk középsuliba.’ Aztán elküldtem az arcképemet, mire azonnal válaszolt: ’Kérlek, ne mondd el senkinek!’, és letiltott. LOL

„Nyolc évvel ezelőtt visszaköltöztem a szülővárosomba. Úgy alakult, hogy találkoztam egy heteró, nős osztálytársammal, aki az igazi e-mail címével (ami az ő neve volt) válaszolt egy olyan hirdetésre, amit a régi Craigslisten adtam fel. Jó barátok lettünk, és szinte minden héten kellemes időt töltünk együtt.”

„Egy általános iskolai zaklatóm… Egész idő alatt terrorizált. Szerencsére a suli után elköltözött. Amikor középiskola után felmentem az appra, megláttam. Azonnal felismertem és letiltottam. Azóta is a tiltva van, és nem is fogom levenni onnan. Igen, külsőre vonzó, de egy szar ember, és én tisztelem önmagam ennyire.”

„Matcheltünk a munkahelyi főnökömmel. Mindketten nevettünk rajta, és soha többé nem beszéltünk róla.”

 

És ti már belefutottatok hasonló szituációba?

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin