Hírek

Így vadássza le a melegeket az Iszlám Állam

Az Iszlám Állam, más néven Iraki és Levantei Iszlám Állam vagy Iraki és Szíriai Iszlám Állam (angol rövidítéssel ISIS) egy dzsihádista csoport. Magát kalifátusnak kikiáltva a világ minden muszlimja fölött vallási fennhatóságot követel, és a világ muszlimok által lakott régióinak jelentős részét közvetlen politikai fennhatósága alatt kívánja egyesíteni a Levante térségből kiindulva (ez magában foglalja Jordániát, Izraelt, Palesztinát, Libanont, Ciprust és Törökország déli részét). A csoportot hivatalosan terroristaszervezetnek minősítette az ENSZ Biztonsági Tanácsa, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Ausztrália, Kanada, Indonézia és Szaúd-Arábia, emellett a nyugati és más médiumokban is széles körben terrorista szervezetként említik.

Nem véletlenül. Az elmúlt másfél évben az ISIS kizárólag rémtetteivel került be a nemzetközi hírekbe. Gátlás nélkül gyilkolnak muszlimokat és nem muszlimokat egyaránt. Mindenkit, aki nem az általuk elvárt módon éli életét. E csoportba tartoznak az LMBTQ-emberek is. Már legalább tucatnyi, homoszexualitással gyanúsított férfit végeztek ki.

Iszlám Állam

De hogyan cserkészik be áldozataikat? Alakulataik fiatal tagjai segítenek lépre csalni a gyanús férfiakat. Randevúra hívják őket és azokat, akik belemennek, társaik segítségével elkapják, majd rövid időn belül ki is végzik. Ennek módja jellemzően halálra kövezés, vagy hátrakötözött kézzel kidobás egy magas épület tetejéről.

Megszökni lehetetlen, túlélni csak annak van esélye, aki kellő mennyiségű pénzzel rendelkezik a váltságdíj kifizetéséhez. A módszer egyébként nemcsak az Iszlám Államban, de Irakban, Szíriában és Líbiában is elterjedtté vált. A szélsőséges csoportok így remélik kitakarítani országaikból a homoszexualitást, amelyet halálos bűnnek tekintenek.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin