Hírek

Így tartanak nyitva a budapesti LMBTQ helyek a koronavírus miatti óvintézkedések idején

Az Operatív Testület és Magyarország Kormánya által az ország egész területére meghirdetett vészhelyzet mindannyiunk életére és mindennapjaira hatással van. Hasonlóan befolyásolja a kulturális intézmények, szórakoztatóipari egységek működését is, így számba vettük, hogy a főváros egyes LMBTQ helyei hogyan alkalmazkodnak a körülményekhez.

Akvárium Klub (Facebook)

Minden rendezvény, így a március 14. szombatra hirdetett Garcons is elmarad.

Alterego Club (Facebook)

A rendkívüli vészhelyzetre való tekintettel bizonytalan ideig zárva tartanak. A további fejleményekről közösségi oldalaikon fognak beszámolni.

Club Zeus – Debrecen (Facebook)

A Club Zeus a kormányzati intézkedéseket betartva, a hétvégi rendezvényét korlátozott vendégszámmal tartja meg. Aki jelzi részvételi szándékát a clubzeusmail@gmail.com email címen, annak a beléptetése biztosított, 23 óráig. Mindenkit kérnek, hogy időben érkezzen, mert a kormányrendelet által meghatározott létszámot szigorúan betartják, a beléptetés limitált lesz.

Gaga Budapest (Facebook)

Kedves Gagások! Az utóbbi kormányinfó tekintetében a Gaga a mai naptól zárva tart, meghatározatlan ideig, mivel a tulajdonosi kör a bezárási szándékunk ellenére szeretné nyitva tartani az üzlethelységet! Ezúton szeretnénk bejelenteni nektek, hogy az együttműködésünknek vége a helyszínnel, a Gaga brandet máshol fogjuk folytatni. A tulajdonosi körtől elhatárolódunk. Köszönjük szépen, hogy velünk voltatok és tartsatok még ki egy kicsit ebben a nehéz időben.

Magnum Szauna (Facebook)

Átmenetileg bezár.

Szauna 69 (Facebook)

A kialakult helyzetet és korlátozásokat figyelembe véve nyitva tartanak, de fenntartják annak a lehetőségét, hogy a belépést megtagadják. Emellett a medencében a klórszintet magasabbra állították, a fertőtlenítést pedig sűrűbben, magasabb koncentrációval végzik.

Why Not Cafe (Facebook) és Why Not Bistro (Facebook)

 Mivel 100 fő alatti férőhelyük van, így továbbra is nyitva tartanak. Amennyiben ez változik, egyből értesítést tesznek ki. A kollégák folyamatosan fertőtlenítenek a Bárban. Mindenkit kérnek, hogy érkezéskor az ön- és közérdek jegyében mossanak kezet, az adagolókban fertőtlenítő szappan van.

10 Sixty-Six Bar and Breakfast (Facebook)

Továbbra is zavartalanul nyitva tart.

Habroló (Facebook)

Egyelőre nincs korlátozás.

Phoenix Bar (Facebook)

A Phoenix Bár & Club a kormány rendelete alapján továbbra is zavartalanul nyitva tart, mivel a hely 100 fő alatti befogadó képességű. Ezért semmilyen korlátozás jelenleg nem vonatkozik rájuk. Természetesen a létszámot ezentúl is figyelembe veszik.

Ösztrosokk (Facebook)

A március 14. szombatra tervezett buli elmarad.

Hello (Facebook)

A március 21. szombatra tervezett buli elmarad.

Transz Pride (Facebook)

A Prizma Közösség által szervezett második Transz Pride a körülményekre való tekintettel március 28-án elmarad.

Atlasz Sportnap (Facebook)

Az Atlasz LMBTQ Sportegyesület által szervezett április 4. egész napos rendezvény elmarad.

 

Previous post

Az út a királyi trónhoz egy lefejezett szerelmesen át vezet – II. Frigyes porosz király

Next post

A koronavírus miatt elmaradhatnak az idei pride felvonulások