Kultúra

Így néz ki majd az új Frank-n-Furter

Nemrég hozták nyilvánosságra a készülő Rocky Horror Picture Show remake-jének első képeit.

Rocky-Horror

A film talán legemblematikusabb szereplőjét, Frank-n-Furtert Laverne Cox játssza majd, és a képek alapján elég izgalmas jelmezt hoztak össze neki: kicsit modernebb, mint az eredeti, de legalább annyira menő. A színésznő így nyilatkozott az outfitről: “Mutattam a bátyámnak egy pár képet, amire ez volt a reakciója: mintha egész életedben erre a szerepre készültél volna! Amikor egy riporter meglátott, azt mondta, úgy nézek ki, mintha Grace Jones és David Bowie szerelemgyereke lennék. Én pedig azt feleltem: pontosan ez volt a cél!”

Laverne-Cox

A kosztüm készítésének folyamatáról ezt mesélte az Entertainment Weekly magazinnak: “Az eredetit vettük alapul, mégis nagyon más lett. Kenny Ortega (a rendező) úgy képzelte, hogy Frank egy régi színházban talált börleszk-jelmezeket visel, amiket egy kicsit átalakított.”

THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW: L-R: Ryan McCartan and Victoria Justice.
Ryan McCartan és Victoria Justice.
THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW: L-R: Christina Milian, Reeve Carney and Annaleigh Ashford.
Christina Milian, Reeve Carney és Annaleigh Ashford.

Frank szerepét eredetileg Adam Lambertre akarták bízni a készítők, hiszen őt hagyományosan egy női ruhába bújt férfi alakítja, de az énekes visszautasította a lehetőséget, mondván, hogy 2016-ban egy transzvesztita karaktert inkább egy transz színésznek kellene játszania.

THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW: Staz Nair.
Staz Nair.
THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW: L-R: Reeve Carney, Annaleigh Ashford, Victoria Justice, Ryan McCartan and Christina Milian.
Reeve Carney, Annaleigh Ashford, Victoria Justice, Ryan McCartan és Christina Milian.

Adam Lambert azonban nem szállt ki teljesen a projektből: ő lesz Eddie, a motoros, akit anno Meat Loaf alakított. A további szerepekben Victoria Justice-t, Reeve Carney-t és az újonc Staz Nairt láthatjuk majd.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb