Kultúra

Így Halloweeneztek a sztárok

Vicces, szexi, aranyos – a hollywoodi LMBT sztárok sokszínűsége jelmezeikben is megmutatkozott tegnap este.

The_Sanderson_Sisters

Muszáj egy klasszikussal, Neil Patrick Harrisszel és családjával kezdenünk, akik minden évben csodálatosak: idén a közelgő premier örömére Csillagok háborúja-szereplők bőrébe bújtak.

Modern Family Mitch-e, Jesse Tyler Ferguson szintén a párjával öltözött be: a 2004-ben készült Napoleon Dynamite című kultfilm címszereplője és barátja, Pedro szerepében láthatjuk őket.

Ellen DeGeneres saját magáról nem posztolt képet, de a műsoráról igen: a kosztümös közönség fantasztikus kavalkádot alkotott.

Lance Bass és férje, Michael Turchin az eleganciát választották: mindketten vámpírként járták az éjszakát.

Legújabb coming outoló sportolónk, Gus Kenworthy is kitett magáért: szexi kisegérnek öltözve mutatta meg kockás hasát.

Ruby Rose Nick Jonas-szal bulizott, aki sajnos nem bújt jelmezbe, pedig szívesen megnéztük volna egy fentihez hasonló outfitben.

A legaranyosabb egyértelműen Ellen Page volt, akinek be kellett látnia, hogy apró termete ellenére mégsem igazán kényelmesek már számára a gyerekjelmezek.

@ellenpage által közzétett fénykép,

Laverne Cox idén úgy döntött, hogy önmagának öltözik és ezzel ünnepli a Rocky Horror Picture Show-film megjelenésének 40. évfordulóját.

A végére pedig itt van nekünk Tom Daley videója, amelyben töklámpást faragnak partnerével, Dustin Lance Blackkel. Nincs is jobb egy kis közös kreatívkodásnál 🙂

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb