Nagyvilág

Idén először drag queen is fellépett a Coachellán

Két év kihagyás után idén újra megtartották a Coachella fesztivált. Az első felvonás a hétvégén zajlott, a fellépők között volt többek között Doja Cat, a német transznemű énekesnő Kim Petras, The Weeknd és Billie Eilish bátyja, FINNEAS is.

A hétvége azért is emlékezetés marad, mert Pabllo Vittar lett az első drag queen, aki fellépett a kaliforniai Indioban megrendezett zenei fesztiválon. A 28 éves művész eredetileg 2020-ban lépett volna fel, ám az a COVID-19 járvány miatt elmaradt.

Soha nem gondoltam volna, hogy eljön ez a nap, és most eljött, hála Istennek. Nagyon boldognak, nagyon áldottnak érzem magam… És ma nagyon izgatottan ébredtem a show miatt” – mondta Vittar néhány órával a színpadra lépés előtt. “Csak meg szeretném köszönni és azt akarom mondani, hogy a show értetek van, az egész közösségért, az összes rajongómért, a családomért és a barátaimért.

 

 

Nem ez az első alkalom, hogy a korábban általunk is bemutatott brazil drag queen történelmet írt. 2020-ban ugyanis a Vogue Brazil címlapján szerepelt.

 

Először szerepel drag queen a Vogue címlapján

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb