Egészség

A Humen Event bemutatja – Rendhagyó kvíz este Lady Dömperrel

Rendhagyó este házigazdája lesz november 15-én szerdán Lady Dömper a Belgrád rakparti Why Not Café and Barban. A kvíz este keretein belül a szexuális úton terjedő betegségek elleni védekezés világába kalauzol el minket. Azon felül, hogy Dömperrel nevetve tanulhatunk, a rendhagyó játék során a helyesen válaszolók több értékes és hasznos ajándékot is hazavihetnek. A rendezvény Facebook-eseményét itt találod.

hirdetés

A helyesen válaszolók mind gazdagabbak lesznek egy-egy Dandy The Barber utalvánnyal, Ludwig Múzeum belépővel, valamint a legjobbak között kiosztásra kerül egy Black Dream vásárlási utalvány, egy Why Not Bistro vacsora utalvány, egy Wax in the City utalvány, három darab 45 perces Image hidratáló arckezelés a Belvárosi Orvos Centrum jóvoltából, valamint további meglepetés ajándékcsomagok.

Azok között, akik részt vesznek a második kvíz estén is december hatodikán, Mikulás napján, kisorsolásra kerül a fődíj, ami nem más, mint egy 2 személyes wellness hétvége a wellnesshetvege.hu jóvoltából.

A helyszínen ingyenes és anonim HIV-szűrést végez a Háttér Társaság!

És ha mindez nem lenne elég, az italakció keretében 8 cl tequila csak 990 forint!

Why Not Cafe and Bar
1056 Budapest, Belgrád rakpart 3-4
Tel.: +36 1 780 4545.
Itallap -> http://www.whynotcafe.hu/2016/10/itallap_5.html

Previous post

Filmajánló - 120 dobbanás percenként

Next post

Magyar fiú távkapcsolatából készült megható kisfilm