Hírek

Hozzáment barátnőjéhez Jackie Chan hajléktalan lánya

Jackie Chan lánya, Etta és párja, Andi Autumn Kanadában keltek egybe még a hónap elején, és az örömhírt most közös Instagram oldalukon is megosztották!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

United by love & law ♡ On our wedding day~ . . . If you never give up on love and you put all your heart into the family youve dreamed of, an open mind and warm heart will guide you to happiness. We have been in the persuit of happiness the day we were born. Abused as children who never felt love, we have so much to give. We have concorcured our fears, accepted our faults, and now we understand that the people who hurt us are hurting still. We have all been hurt but if you can dream of love, you can find it. Love is kind, it does not judge. Love is both strength and weakness. Love can make change. Love wins! ♡ #lovewins #gaymarriage #lgbtq #fightforwhatsright #love #iloveyou #teamlove

*:・゚✧UCHU×2✧゚・:* (@uchux2) által megosztott bejegyzés,

 

Az Instagram bejegyzés alatt egy megható szöveggel is sikerült megdobogtatni az olvasók szívét. A lányok üzenik: ha sohasem mondunk le a szerelemről és minden szeretetünket annak a családnak adjuk, amelyről mindig is álmodtunk, akkor a nyitott gondolkodás és a tiszta szív elvezet minket a boldogsághoz.

Arról is beszámoltak, hogy mindkettejüknek nehéz gyermekkora volt, és nem igazán tapasztalhatták meg azt a fajta szeretetet, aminek most mind a ketten részesei lehetnek. „A szeretet nem ítél. A szeretet egyszerre erő és gyengeség. A szeretet változást hozhat és a szeretet győzedelmeskedik” – nyilatkozta Etta.

Jackie Chan házasságon kívül született lánya és annak párja idén év elején még kétségbeesésüket fejezték ki, amiért nem volt hol lakniuk, de úgy tűnik a szerencse rájuk mosolygott és a dolgok jobbra fordultak a történtek óta.

 

Coming outolt Jackie Chan lánya

 

Etta NG tavaly októberben bújt elő leszbikusként. A coming outról magunk is beszámoltunk:

 

Coming outolt Jackie Chan lánya

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb