Hírek

Horgonyt fel! Kezdődik a Hungexpo 27. hajókiállítása

Hosszú ideje már, hogy minden évben február elején hajókkal, hajósokkal telik meg a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, hiszen ekkor nyitja meg kapuit az ország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye. A Budapest Boat Show idén február 22. és 25. között várja az érdeklődőket.

A kiállítás minden alkalommal számos hajót, hajós látványosságot, és nem utolsó sorban érdekes programokat vonultat fel, így nem csak a hajósok számára érdekes, hanem azoknak is, akik megismerkednének ezzel a sporttal, hobbival, vagy egyszerűen csak egy kellemes napot szeretnének eltölteni a családjukkal.

Számos érdekes és interaktív program várja a látogatókat a Programszigeten, mely ezúttal az F pavilonban kap helyet, illetve a Bemutató Medencében. Míg az előbbi kipróbálható szárazföldi vitorlás szimulátorral és demo vitorlással várja az érdeklődőket, addig a Bemutató Medence többek között olyan programoknak ad otthont, mint a próbavitorlázás a vízen, amely során az érdeklődők a 40nm2-es medencében álló hajóban próbálhatják ki magukat.

A kiállítás 2018-ban is izgalmas szakmai és nagyközönség programokkal készül, melyek hagyományosan a GENERALI Kikötő Színpadon kapnak helyet. Itt olyan témákban zajlanak előadások, mint versenyzőink élménybeszámolói, a Kékszalag vagy a balatoni hajózás újdonságai.

A Budapest Boat Show 2018-ban újra felvonultatja szinte a teljes haza hajópalettát a vitorlásoktól kezdve a motoros és elektromos hajókig. A két pavilonban immár több éve több mint száz különböző hajó tekinthető meg, melyek között idén olyan érdekességek kapnak helyet, mint a felfújható vitorlás, az aquakart, az autó tetején szállítható katamarán vagy a jet ski-vel hajtott motoros hajó.

Természetesen az izgalmas megoldások mellett megtalálhatók lesznek a legnagyobb márkák új hajói, mint a a Bavaria 40 éves évfordulójára készített limitált szériás hajói, a Hanse legújabb modelljei, vagy Hun-Yachts Kft. hazánkban először bemutatkozó 6 méteres motoros hajója. A kiállításon az innovációk is nagy hangsúlyt kapnak, köszönhetően a Budapest Boat Show Újdonság Pályázatnak, mellyel a kiállítás évek óta támogatja a piac innovációinak bemutatását.

A hajók mellett minden, a hajózáshoz kapcsolódó felszerelés, kiegészítő vagy szolgáltatás megtalálható lesz a kiállításon. A belépőjegyet a sorban állás elkerülése érdekében a itt, a kiállítás honlapján lehet megvásárolni: http://boatshow.hu/hu/jegyvasarlas

A Budapest Boat Show fő támogatója a Generali Biztosító Zrt, stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és autós partnere az Audi.

hirdetés

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous post

Beyond Budapest - Further Adventure Awaits Outside The City!

Next post

A magyar mozikba is megérkezett az Oscar-díjra jelölt Szólíts a neveden (Call Me By Your Name)