Hírek

Horgonyt fel! – Érkezik a 26. Budapest Boat Show

A Budapest Boat Show Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye. És hogy miért az, arra a legjobb példa az idei évi kiállítás.

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban megrendezésre kerülő rendezvény 2017. február 23. és 26. között közel száz vitorlás, elektromos és motoros hajót mutat be a látogatóknak. Természetesen a hajók mellett a kiállítók idén is felvonultatják a hajózáshoz kötődő összes felszerelést és szolgáltatást is, így a hajós szezon indulása előtt beszerezhető minden, ami szükséges a felkészült kihajózáshoz.

A 2017-es Budapest Boat Show a tavalyi 25. jubileumi kiállítás óta újra két pavilonban kerül megrendezésre, melyekben idén, a közel 70 kiállító mintegy 6.000 négyzetméteren mutatkozik be. A kiállításon természetesen helyet kapnak az újdonságok is a Budapest Boat Show – Újdonság Pályázat eredményeként, mellyel a szervezők a fejlesztőket támogatja kiállítási megjelenéssel. A hajó és hajózási kiegészítő kategória első három helyezettje nem csak kiállítóként mutatkozhat be, de egy kerekasztal beszélgetés keretén belül bemutatják innovációik mögött álló hatalmas munkát is.

Az idei évi Budapest Boat Show a szabadidős hajózás szellemében zajlik majd, így a Programszigeten is ehhez kapcsolódó programok várják az érdeklődőket. Lesz árbóc mászás, csomókötöző verseny és interaktív kiskapitány képző is. Ugyanitt kap helyet a kiállítás 40m2-es medencéje is, mely olyan programoknak ad otthont, mint a hajós iskolák bemutatkozója, mely során egy katamarán és egy egytestű hajó is a medencébe kerül, de mentőmellény bemutató, SUP jóga és sok más érdekesség is várja a látogatókat a víz partján.

A Generali Kikötő Színpadon újra szakmai és nagyközönség programok zajlanak a három nap alatt. Itt górcső alá kerül a legnagyobb hazai tókerülő vitorlás verseny, a Kékszalag, de a szabadidős vitorlázók, versenyzők és olimpikonok is szót kapnak.

Az F pavilonban, a kiállítás autós partnere, az Audi biztosít interaktív programot a látogatóknak, akik egy hibrid Audi Q7-est vezetve próbálhatják ki, hogy mennyit segíthet az Audi tolatási asszisztense egy hajót szállító utánfutóval történő parkolásban.

A kiállítás stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, főtámogatója a Generali Biztosító Zrt., szakmai partnere a Hajóipari Vállalkozók Egylete és Autós partnere az Audi.

További információ a rendezvényről a www.boatshow.hu weboldalon.

Previous post

Távozásra kényszerítettek a McDonald's-ból egy leszbikus párt

Next post

Fotósorozat - Taylor Lautner bugyinedvesítő pillanatai