Életmód

Homokóra: Munkahelyi szex

A munkahelyi szex olyan cselekvéssorozat összessége, mely orgazmust eredményez neked, kollégádnak, főnöködnek vagy külső személynek. Az ilyenfajta cselekvést – legyen az anális vagy orális –, olyan helyen végzed, mely munkáltatódhoz köthető.  E szerint az értelmezés szerint ide tartozhat az iroda, a raktár, a lift, az illemhely, de még a céges autó/parkoló is – viszont a magányos recskázás a WC-ben nem!

1979df39a419bfcf05c4732735ea6a7f-d4yff0c

Na, hagyjuk ezt a fél-szakszerű dumát és térjünk a lényegre. Aki kicsit is nyitott az ilyesmire, az tudja: munkahelyen szexelni jó, hiszen különleges izgalmat ad, és amúgy is feldobja az unalmas, szürke hétköznapokat. Az ilyen kapcsolatok lényege a szex, mindenféle meghittség és romantika nélkül; ezt állítják a szexuálpszichológusok is. A dolog akkor működik jól, ha mindketten csak kölcsönös kielégülésre vágytok, melyet a tiltott gyümölcs, a pillanat varázsa és a lebukás veszélye tesz egyedivé. Ezt fejeli meg az a vadság, amely „in medias res” módjára mindenféle előjáték és kényeztetés nélkül azonnal aktust eredményez.

A melegek körében a spontaneitás ritkább, hiszen legtöbben szemezni sem merünk kiszemelt áldozatunkkal. Ennek kiküszöbölésére ajánlatos a GrindR, de jó eséllyel te vagy az egyetlen használható srác 200 méteres körzetben. Ilyenkor lép életbe az a variáció, hogy az épp szabadnapos kant a munkahelyedre csábítsd, és már mehet is az ungabunga. Ha ötleteket kéne adnom, akkor mindenképp ajánlom a főnök irodáját, mikor épp szabadnapos és mindenki más is nyaral (csak a függönyt ne felejtsétek el behúzni – saját tapasztalat), az irodaház legkevésbé kihasznált lépcsőfordulóját, a tárgyalóban azt a szép nagy asztalt (az egyik kedvenc helyem), vagy egy nem használt helyet, ahová hétfőn érkezik az új kolléganő. (Az imént leírtak igazáért nem vállalok felelősséget – mindenki maga döntse el, hogy megtörtént/megtörténhetett-e velem.

priority____by_zakharova-d5a42kp

Bátraké a szerencse, hiszen heteróéknál pont olyan izgi ez az egész, mint nálunk. Ennek igazát pedig számszerű adatok is bizonyítják: a Forsa közvélemény-kutató felmérése alapján 24 százalék azok aránya, akik még nem vonultak el egy pásztorórára munkahelyükön, de saját bevallásuk szerint valószínűleg megtennék. Csak a 30 év alattiakat tekintve 30 százalékos a nem ellenkezők hányada. A szextettek 39 százaléka a karácsonyi céges partikon vagy nyári vállalati bulikon esik meg. Csak minden tizedik szeretkezés zajlik ebédidőben vagy munkaidő után – tudtam meg az MTI-től, miután lelkesen utánaolvastam a dolgoknak.

Bár nevezhető menőnek és rendjén valónak a munkahelyi szex, azt sosem szabad elfelejteni, hogy kockázatos és karrierromboló is lehet.

Gumit húzzatok!

Szerző: Timo

hirdetés
Previous post

Tortamennyország Újlipótvárosban

Next post

Vlagyimir Putyin: Oroszország nem homofób