Hírek

Homofób üzenetet kapott borravaló helyett egy meleg pincér

Eddy Cabrera a Missouri állambeli Kansas City egyik kávézójában dolgozik. A minap egy asztaltársaság borravaló helyett egy homofób üzenetet hagyott neki az asztalon.

Teljesen megszokott mederben folyt Eddy Cabrera szombati munkanapja, csak egy asztaltársasággal gyűlt meg a baja, akik rettenetesen hangosak és zavaróak voltak. Amikor elmentek, borravalót nem hagytak az asztalon Cabrerának, de egy szalvétára írt üzenetet igen: “Ádám és Éva, nem pedig Ádám és Steve!”

adam+steve

A Guatemalában felnőtt Eddy nem értette, mit akartak ezzel üzenni neki, de a kávézóban tartózkodó barátja elmagyarázta neki, ami aztán nagyon szíven ütötte a pincért. A barát, Johnathon Antle úgy emlékezett vissza a történtekre, hogy a vendégek nem is vették emberszámba Eddy. “Pont a minap beszéltem egy ismerősömmel arról, hogy talán eltúlozzák azokat a híreket, amelyek a konzervatív keresztények LMBT-emberek elleni megnyilvánulásairól szólnak. Nos, tévedtem” – mondta Antle.

eddy

Természetesen, amint Eddy megosztotta az esetet a közösségi médiában rögtön támogató üzenetek özönlöttek hozzá. “Köszönöm mindenkinek a támogatást. Úgy látszik, ez egy olyan nap volt, amikor minden elromlott” – írta később.

Meglepetésére aztán az egyik vendége egy SMS-ben kért tőle bocsánatot. Leírta, hogy nem értett egyet a barátai által írt üzenettel, mivel maga is az LMBT-közösség támogatója, sőt lányának a keresztapja meleg.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb