Hírek

Homofób tüntetővel szemben állt ki rajongóiért Ariana Grande

A Sweetener világturné keretében a hétvégén Atlantában koncertezett Ariana Grande – arra azonban nem számított, hogy rajongóinak egy homofób tüntetővel kell szembenéznie, mielőtt belépnek az arénába.

A koncert helyszínén egy férfi várta Ariana Grande rajongóit, hogy darálja a magáét, kezében egy szivárványszínű táblával, melyen pirossal volt áthúzva a Pride felirat – írja a Pink News.

Az esetről videófelvétel készült, melyen tisztán hallható, hogy a férfi arról próbálja meggyőzni a jelenlévőket: a homoszexualitás bűn, és nem Isten az, aki ilyenné tette az embereket, akármennyire is állították ezt a felvételen lévő lányok. Egy ilyen beszélgetésből természetesen a Biblia említése sem hiányozhat, valamint a férfi egyenesen azt állította, hogy az LMBTQ-közösség istene nem más, mint a Sátán.

 

No Title

fuck these dudes outside the Ariana Grande concert spreading homophobia and being fucking stupid and it took EVERYTHING in me not to kick him in the balls with me heels on pic.twitter.com/ukd3wIvrMz

 

Az esetről Ariana Grande is értesült, aki elszomorodott a történtektől, ám bevallotta, egy cseppet sem volt meglepődve. Rajongóit pedig kedves és biztató szavakkal nyugtatta a Twitteren:

Sajnálom, hogy a rajongóimnak találkoznia kellett ezzel a férfival. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ilyen soha ne történhessen meg újra. Nagyon büszke vagyok rátok, amiért nem harcoltatok ellene. Az sosem éri meg. Kívánok neki békét és azt, hogy gyógyuljon meg a szíve, mert igazán ráfér. Ti mind megérdemlitek, hogy ünnepeljenek Titeket, hogy szeressenek Titeket, és hogy biztonságban legyetek.

Végül a tüntető távozott a helyszínről, miután valaki leöntötte üdítővel, a rajongók pedig ledobták a hídról az LMBTQ-ellenes táblát.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb