Életmód

Homofób spanyol pártot kísérthet az általuk kreált meleg szellem

A Vox spanyol szélsőjobboldali párt egy, a Twitterre posztolt képpel akarta az emberek tudtára adni, az ország mely közösségeivel kívánja felvenni a harcot. Ezeket mind külön-külön szimbólummal jelképezte – ám egyikük elszabadult. Vagy mondhatjuk azt is, hogy kiszabadult a palackból.

A megszerkesztett kép szerint a párt többek között ellenzi az anarchistákat, a feministákat, Katalóniát, a kommunistákat, egy szociáldemokrata szellemiségű spanyol újságot és az LMBTQ-közösséget, melyet egy saját készítésű meleg szellemmel szimbolizáltak – írja a Pink News.

 

No Title

No Description

 

 

A párt nyilván megfélemlítés céljából osztotta meg a képet, ám a Twitter-felhasználók önálló életre keltették a szivárványszínű szellemet, és máris az LMBTQ-közösségnek adományozták. Közben persze a szellemes megjegyzésektől sem kímélték a szélsőjobboldali pártot:

A legrosszabb dolog, amit a szélsőjobboldal tudott tenni, hogy az LMBTQ-közösségnek egy új, aranyos szimbólumot adott. Tessék, ezentúl Gaysper fog kísérteni minden fiatal, jobboldali heteroszexuálist.

Még a spanyol Netflix hivatalos Twitter oldala is csatlakozott az LMBTQ-közösség által elindított trendhez, és Gayspert egy általuk készített horror film jelenetébe montírozták. Megint mások a pride rendezvényekre készülődve ajánlják, hogy öltözzenek szivárványszínű szellemnek, és úgy bolyongjanak az utcákon.

 

Netflix España on Twitter

Uy, se nos había escapado este fantasma de Hill House. Cero miedo.

Modesto García on Twitter

Lo barato que me va a salir el disfraz en el próximo Carnaval. #Gaysper

 

Mindezt végezetül a Gayspernek létrehozott Twitter-fiókkal koronázták meg, melynek mostanra majdnem ötezer követője lett.

hirdetés
Previous post

Transznemű nők nyitnak hotelt Indiában

Next post

Mutasd a lábad, megmondom, ki vagy – Lábápolási kisokos