Hírek

Homofób múltja miatt mégsem Hart celebrálja az Oscart

Helyi idő szerint szerda délután jelentették be, hogy Kevin Hart lesz a jövő februári 91. Oscar-gála házigazdája. Azonban alig egy nappal a bejelentés után Hart vissza is lépett és ebben nem kis szerepe van az LMBTQ-közösségnek.

A két momentum között eltelt 24 órában ugyanis felszínre került az amerikai színész-komikus homofób múltja, amely számos Oscar-rajongó számára elfogadhatatlanná tettte személyét. A pillanat hevében Hart rakátasebességgel törölni kezdte korábbi, viccesnek szánt bejegyzéseit melegekről, az AIDS-ről és úgy általában a homofób kirohanásait.

De az internet népe gyorsabb volt nála. Íme néhány példa, miről is beszélünk:

 

 

“Ha a fiam hazajön és megpróbál játszani a lányaim babaházával, a feje felett töröm ketté és közlöm vele, hogy hagyja abba, mert buzis”

 

 

Miért van @wayne215-nek olyan sok fényképe rólam a telefonján!!! Mi vagy te, valami DAGADT BUZI aki naphosszat apró fekete férfiakat fotóz?

 

 

“@dwadeofficial így kellene feltenned a kérdést: hány ‘meleg’ férfi izzad, amikor kosztümöt visel, mivel az igazi férfiak nem hordanak olyent lmau ui. buzi

 

 

Most láttam, ahogy egy feka a szájába vesz egy egész csirkeszárnyat és hús nélkül húzza ki a szájából!!!!!! Jó ég, ez aztán buzis volt

Visszalépése után a férfi ismét Twittert ragadott és az alábbi üzenetet osztotta meg: “Úgy döntöttem visszalépek az Oscar-gála vezetésétől. Mindezt azért teszem, mert nem akarom magamra terelni a figyelmet egy estén, amelynek a sok tehetséges művész ünnepléséről kell szólnia. Őszinte bocsánatot kérek az LMBTQ közösségtől a múltban tett érzéketlen kijelentéseim miatt. Sajnálom, hogy megbántottam embereket… Fejlődök és a továbbiakban is fejlődni akarok. Célom, hogy összehozzam az embereket, nem pedig megosszam. Minden elismerésem és szeretetem az Akadémiáé. Remélem egyszer újra találkozunk.

Mindez szép és jó, azonban e Twitter üzenet előtt alig egy órával Instagram profiljára egészen más hangvételű videót töltött fel.

Eszerint itt ő a valódi áldozat, akitől az Oscar-gálát szervező Akadémia bocsánatkérést követel cserébe azért, hogy házigazda maradhasson.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I know who I am & so do the people closest to me. #LiveLoveLaugh

Kevin Hart (@kevinhart4real) által megosztott bejegyzés,

Hogy melyik volt őszinte? Mindenki döntse el maga…

Hotel Sopron footer banner
Previous post

Thaiföldön bármelyik pillanatban megvalósulhat a házassági egyenlőség

Next post

Rád vár a Földi paradicsom!