Hírek

Homofób ex-szépségkirálynő csatlakozik Trump kampányához

Miután Kathy Zhut megfosztották koronájától bebizonyította, hogy ha valahol egy ajtó bezárul, máshol akár ki is nyílhat egy másik – mely ebben az esetben Donald Trump kampányához vezet.

Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk a Miss Michigan szépségverseny győztese elvesztette koronáját, miután a verseny szervezői rábukkantak homofób és rasszista Twitter-bejegyzéseire. Erre a húszéves Zhu azt mondta: manapság sokkal nehezebb konzervatívként előbújni, mint melegként. És bár a szépségkirálynői titulusról le kellett mondani, az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi elnökének előválasztási csapata felkarolta – számol be róla a Queerty.

 

Egy szépségkirálynő szerint nehezebb konzervatívként előbújni, mint melegként

 

A hétvégén Kathy Zhu hivatalosan is csatlakozott a Nők Trumpért Koalíciós Tanácsadó Testülethez (Women for Trump Coalition Advisory Board), akik a Team Trump Twitter fiók elmondása szerint kiállnak az amerikai értékekért és mindenben támogatják az USA elnökét. Mindemellett Zhu büszkén nevezte Donald Trumpot példaképének, amiért nem fél megosztani a világgal rasszista véleményeit.

Szerintem az, hogy ázsiai-amerikaiként kiállok, és azt mondom: konzervatív vagyok és Trumpot támogatom, eléggé nagy hisztériát okozhat a baloldalon.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb