Lifestyle

Holnapelőtt – A pszichológia fesztiválja

Manapság már rengeteg pszichológiai témájú előadás érhető el, ám kevés alapul megbízható tudáson. Amelyik hiteles, az pedig gyakran nem élvezetes. A Pszinapszis azonban összegyűjti a legizgalmasabb témákat, a közérthető szakmai előadókat, és a legjobb társaságot!

Az idei főcímválasztás olyan kérdésekre keresi a választ, mint például: hogyan törődhetünk jobban saját magunkkal, másokkal és a környezetünkkel? Hogyan értékeljük azt, amink a pillanatban van? Mi az, ami valójában a birtokunkban van? Képesek vagyunk felelősséggel bánni vele? Egyszer használatos, eldobható vagy javításra alkalmas? Minden és mindenki pótolható? Vajon mikor jön el a felelősségvállalás ideje?

Miért különleges a Pszinapszis? Mert lehetőséget ad, hogy tanulj a legelismertebb magyar pszichológusoktól (a teljesség igénye nélkül: Almási Kitti, Bagdy Emőke, Pál Feri és Hevesi Krisztina); találkozz több ezer hozzád hasonlóan gondolkodó fiatallal; megismerkedj a legújabb tudományos felfedezésekkel; előrelépj a téged érintő nehézségekben és mindezt pénztárcabarát áron tapasztald meg.

 

 

Téged is érdekel a pszichológia? Gondolkodtál már önismereted fejlesztésen? Érezted már úgy, hogy egy helyzet megoldása meghaladja a képességeid és jól jönne a szakértői segítség? Esetleg csak ellátogatnál egy programra, ami a pszichológiát kulturális és szórakoztató elemekkel ötvözi?

Nemcsak a mindenkit érintő témákról hallhatsz új, gondolatébresztő módon, hanem a fenti kérdések megválaszolásához is támpontokat kaphatsz. Összesen 150 előadó mutat irányt az emberi működés megértéséhez. Számos önismereti módszert próbálhatsz ki saját magad is, és hallhatsz róluk részletesen az abban legjártasabb szakértőktől. Lerántják a leplet a pszichológiát övező tévhitekről és mítoszokról.

Gyere a 2020. március 20-22. között 24. alkalommal megrendezésre kerülő Pszinapszis – Budapesti Pszichológiai Napokra, ahol több, mint 70 pszichológiai előadással, 20 interaktív sajátélmény lehetőséggel, valamint rengeteg kulturális programmal (koncert, slam poetry, táncműsor) várnak a szervezők minden pszichológia iránt érdeklődőt!

A „majd holnap” helyett a Pszinapszis válasza: Holnapelőtt. Tegnapután. Ma.

www.pszinapszis.com
www.facebook.com/pszinapszis

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb