Itthon

Hoffmann Rózsa szerint a melegek nem szolgálják a haza javát

fotó: Elekes Andor / Wikipedia

 

Elég vad kijelentést sikerült tennie az Emberi Erőforrások Minisztériumának egykori oktatásért felelős államtitkárának. Hoffmann Rózsát, a Fidesz oktatáspolitikusát a Magyar Nemzet ma reggeli, vezető címlapos anyaga idézi, ami eleinte csupán a szokásos paneleket hozza.

Kijelenti, hogy az iskolákban semmilyen helye nincs az LMBTQ- vagy egyéb, politikai célzatú propagandának. „Nem megengedhető, hogy a propagandisztikus céllal megjelenő, önmagukat NGO-nak nevező szervezetek „érzékenyítsenek” a közoktatási intézményekben, pláne az óvodákban”.

Hoffmann nagyvonalúan elsiklik a tény felett, hogy Magyarországon a toleranciát elősegítő, önkéntes programként gyakorlatilag a Labrisz Leszbikus Egyesület és a Szimpozion Egyesület közös programja, a Melegség és megismerés létezik. Ami nemhogy óvodákba nem jár, hanem középiskolákba is kizárólag akkor, ha meghívást kapnak az érintett oktatási intézettől. (Most abba ne menjünk bele, hogy a propagandamédia által régóta sugallt kép szerint jelenleg bárki, bármikor, bármilyen témával besétálhat az utcáról a közoktatási intézményekbe órát tartani.)

Hoffmann szerint „ha az igazgatónak helyén van az esze, és fontos neki a gyermekek fejlődése, akkor nemet mond az olyan törekvésekre, amelyek nem illeszkednek az iskola pedagógiai céljaiba és értékrendjébe”, méghozzá azért, mert

„szem előtt kell tartani, hogy a gyermek olyan környezetben és értékrend szerint nőjön fel, ami az életet és a haza javát szolgálja az egyéni boldogulásuk mellett.”

 

Az egyik budapesti gimnáziumban a diákok még áprilisban készítettek saját felmérést, akkor 70,7 százalékuk határozta meg magát heteroszexuálisként. Hoffmann Rózsa értelmezésében a többiek felnövése tehát nem „az életet és a haza javát szolgálja.”

Az oktatáspolitikus szerint a nemzetközileg egyre erősödő „LMBTQ-propaganda” olyan világnézetet jelenít meg, amely idegen a magyar nép többségének szellemiségétől, törekvéseitől és alkotmányától, és a magyarok túlnyomó többsége hagyományos értékeket és világszemléletet tart magáénak.

Eközben a valóság az, hogy a Medián legfrissebb felmérése azt mutatja, a magyarok többsége nem szeretné, ha a kormány döntené el, hogy mit tanítanak az iskolákban szexuális nevelés keretében, és azt is támogatják, hogy a fiatalok halljanak a szexuális és nemi kisebbségekről. A kutatásból kiderül, hogy a megkérdezettek 46 százaléka ismer személyesen az LMBTQI közösséghez tartozó embert, és 73 százalék elutasítja azt a kormány által hangoztatott hazug állítást, hogy a meleg és leszbikus emberek megrontanák a gyermekeket.

 

 

A gimnazistákra támad a kormánymédia a gyermekvédelem jegyében

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin