Hírek

Hivatásos erőember vallotta be, hogy meleg

A huszonöt éves Rob Kearney tavaly indult A Világ Legerősebb Embere címért és kiemelkedő teljesítményével a második helyezést vihette haza. Idén, alig pár nappal ezelőtt ugyanez a fiatalember életének egy eddig titokban tartott szeletét is megosztotta a nyilvánossággal: boldog párkapcsolatban él egy másik férfival.

Rob Kearney

Ezzel a lépésével Kearney lett az első hivatásos, aktív erőember, aki felvállalja homoszexualitását. A coming out bejegyzést október huszadikán osztotta meg Facebook-oldalán és a mintegy kétszáz kommentár nagy része pozitív, támogató volt. A bejegyzésben a férfi köszönetet mond párjának, Joey Alexiónak, amiért az elmúlt pár nehéz hónapban is ott volt mellette és „okot adott a mosolygásra.”

Kearney tisztában volt vele, hogy az előbújás karrierje ilyen korai szakaszában veszélyekkel jár, különösen egy olyan hihetetlenül maszkulin közegben, amilyen a testépítőké. De hallgatott a belső hangra, mert egyáltalán nem hisz abban, hogy ezzel a lépéssel romlanának későbbi eredményei, arról nem is beszélve, hogy szerelme is megérdemelte már, hogy ország-világ előtt felvállalja.

Forrás: Advocate

Previous post

Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál - november 19-23.

Next post

Börtönbüntetésre ítélték az összeházasodó egyiptomi meleg párt