Hírek

Hivatalosan is LEGO-készlet lehet a RuPaul’s Drag Race-ből

 

A LEGO Ideas oldalán elérte a tízezer támogatói ajánlást a RuPaul’s Brick Race fantázianevű projekt. Minden olyan ötlet, ami eljut eddig, bekerül a LEGO hivatalos fejlesztői folyamatába: megvizsgálják olyan szempontokból, mint például játszhatóság, biztonság, vagy hogy mennyire illeszkedik a márka profiljába. Minden egyes LEGO terméknek végig kell menni ezen a folyamaton, mielőtt gyártásba kerül.

A hónapokig tartó eljárás végén kiderül, zöld utat kap-e a projekt. Ha igen, akkor jön még csak a leghosszabb része a folyamatnak, a kidolgozási fázis. Ennek során a LEGO dizájnerei aprólékosan megtervezik a legapróbb részleteket is a legapróbb kockáktól a dobozon, csomagoláson, instrukciókon át a marketingig.

 

 

A esetleges készletet Mark Fitzpatrick-nek köszönhetjük, aki az év transzvesztita előadóművészét kereső amerikai tehetségkutató műsor legismertebb jeleneteit önszorgalomból legóba öntötte. A workroom minden apró részletére figyelmet szentelt, van munkaasztal, rajta varrógéppel, állvány a parókáknak és sminktükör, rúzzsal írt búcsúüzenet, de nem maradhatott el RuPaul beköszönő képernyője sem. A készlethez megálmodta a Snatch Game helyszínét öt emlékezetes versenyzővel (Jinkx Monsoon, Bianca Del Rio, Katya, Alyssa és Milk) és RuPaulnak is három szettet tervezett.

Ki tudja, még az is lehet, hogy a cég nyíregyházi gyárából jövő karácsonyra a LEGO Luke Skywalkerek mellett ikonikus kocka-RuPaul figurák is kikerülnek.

 

 

Previous post

K-Arcok - Egyedül fenntartani az érdeklődést

Next post

Férjhez ment a focista Robbie Rogers