Kultúra

Hivatalos: itt az első queer Marvel-főhős!

Deadpool karaktere tulajdonképpen nem is sorolható be az LMBTQ kategóriák valamelyikébe, mivel – ahogy ez a képregényekben is meg van írva – pánszexuális lesz. Ezzel hivatalosan is ő az első LMBTQ Marvel-hős, aki egészestés filmet kapott.

Deadpool_Fireside_Image

A karaktert alakító Ryan Reynolds, valamint a rendező, Tim Miller is megerősítették a hírt, miszerint a Marvel következő szuperhősfilmjének címszereplője nagyjából mindenkit megpróbál majd az ujja köré csavarni, aki él és mozog.

Collider nevű portál szerkesztői fenti kép kapcsán kérdezték meg a rendezőt, hogy vajon mennyire lesz erősen jelen Deadpool szexualitása a filmben, mire Miller azt felelte: “Deadpool pánszexuális lesz. És ezt nyugodtan írjátok meg!”

Deadpool Pókembert is megpróbálta horogra akasztani
Deadpool Pókembert is megpróbálta horogra akasztani

“A szexualitás elég nagy szerepet játszik ebben a filmben” – tette hozzá Ryan Reynolds. – “Voltak olyan pillanatok a forgatáson, amikor azt gondoltam: na, ez egy kicsit lehet, hogy túlzás. Ez egy képregényfilm. Vajon ezt még szabad?” 

Egyelőre azonban nem adódtak gondok: “A stúdió eddig mindenben támogatott minket. Tegnap itt jártak és iszonyatosan tetszett nekik, amit láttak.” 

Habár az előzetesben egyelőre csak női partnerekkel láthatjuk a vörös jelmezes igazságosztót, a jövőben talán előfordulhat, hogy hasonlóan forró jelenetekben Ryan Reynolds egy férfival játszik majd együtt.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb