Nagyvilág

HIV-vel élőként coming outolt egy indie rockbanda énekese

Oliver Sim, a brit The xx énekese és basszusgitárosa a közösségi médiában fedte fel, hogy 17 éves kora óta HIV-vel él. Egy nemrég közzétett Instagram-posztban Sim elmagyarázta vadonatúj dala, a Hideous üzenetét.

17 éves korom óta HIV-vel élek, és ez befolyással volt arra, ahogyan magammal szemben éreztem, és ahogyan feltételezem, hogy mások is éreztek velem szemben, attól a kortól kezdve és a felnőtt életemben is. Minderről eléggé impulzívan írtam a ‘Hideous’ című dalban.

Sim így folytatja: “A Hideous megírása óta, az elmúlt két évbes számos beszélgetést folytattam, ami kezdetben nehéz és kényelmetlen volt, de lehetővé tette, hogy sokkal szabadabbnak érezzem magam, és csak megerősítette a kapcsolatomat önmagammal és az életemben lévő emberekkel.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Oliver Sim (@hideousbastard) által megosztott bejegyzés

 

Annak ellenére, hogy még mindig aktív tagja a The xx-nek, Sim 2022-ben szólóelőadóként egyengeti karrierjét. A hétfőn megjelent Hideous című dalba a brit énekes olyan sorokat írt, mint például: “Miért nem hagysz a mocsokban? / Beteg voltam és perverz vagyok / Ó, undorító vagyok“. Oliver most júniusban lesz 33 éves, ami azt jelenti, hogy 16 éve él HIV-vel.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb