Hírek

Hillary Clinton tagadja, hogy valaha leszbikus lett volna

Ha esetleg valaki elgondolkodott volna azon, hogy Hillary Clinton leszbikus-e, a politikus most határozottan tagadta az erről szóló pletykákat, és kijelentette, hogy soha sem esett kísértésbe, és sosem volt leszbikus viszonya.

A korábbi államtitkár éppen a Howard Stern Show-ban mutatta be legújabb könyvét, amelyet valójában lányának írt The Book of Gutsy Women: Favourite Stories of Courage and Resilience címmel. A házigazda, Howard Stern azonban elkalandozott a beszélgetés során, és a könyv mellett kíváncsi volt Hillary Clinton szerelmi életére még mielőtt találkozott volna a férjével, a korábbi elnökkel, Bill Clintonnal – írja a Pink News.

 

Hillary Clinton

 

„Bill remek srác volt. Jóképű volt, nagyon is jóképű. Olyan volt, mint egy görög isten. Nagyon-nagyon vonzó volt. Szóval azzal ellenben, amit rólam hallhattak, én a férfiakat szeretem!” – utalt ezzel a pletykákra, amelyek még a 2016-os amerikai elnökválasztás idején keltek szárnyra arról, hogy Hillary esetleg leszbikus lenne.

Emellett volt egy olyan időszak is, amikor maga Yoko Ono állította, hogy a hetvenes években viszonya volt a korábbi first ladyvel. Bill Clinton egyik állítólagos szeretője pedig azt mondta, hogy Hillary csakis azért vállalt gyermeket, hogy eloszlassa a szexuális orientációjáról szóló pletykákat.

Ezúttal viszont Hillary kihasználta az alkalmat, hogy végleg véget vessen a róla szóló tévhitnek, és kijelentette, hogy soha életében még csak egy kicsit sem vonzódott a nőkhöz.

„Soha, soha, soha. Soha még csak kísértésbe sem estem, köszönöm szépen.”

Házassága alatt, Bill Clinton elnöksége idején nagy média visszhangja volt kapcsolatuknak, hiszen az akkor elnöki székben ülő férj beismerte hűtlenségét és egyben viszonyát a huszonkét éves gyakornokkal, Monica Lewinskyvel.

Hillary Clinton visszaemlékezvén arra az időszakra azt mondta, a döntése, hogy hűtlen férjével maradjon, a legbátrabb dolog, amit valaha tett, amellett, hogy elindult a 2016-os amerikai elnökválasztáson.

 

 

Previous post

Nyerj páros színházjegyet a Sodrásban című előadásra!

Next post

A szaggatott farmertől a selyemfényű öltönyig – Átváltozás Paksi Évivel