Lifestyle

Hetek óta több pornót néz a magyar

Köszönhetően a koronavírus megfékezése érdekében hozott óvintézkedéseknek, számos országban felborult az emberek mindennapi rutinja. Egyre többen kényszerülnek otthon maradni, amivel párhuzamosan megnő az így végezhető tevékenységek népszerűsége is. Legyen szó Netflixről, HBO GO-ról, olvasásról, vagy éppen pornónézésről.

Nem jelent ez alól kivételt a magyar közönség sem. A világ legnagyobb pornómegosztó oldala, a Pornhub által közzétett friss statisztikák szerint az elmúlt egy hónapban, február 24. és március 24. között idehaza is egyre többen és több időt töltenek felnőttfilmek fogyasztásával.

 

Pornónézéssel töltött idő növekedése egy átlagos naphoz képest, százalékban kifejezve | Forrás: statista.com

 

Mint az az ábrából is kitűnik, a kezdeti stagnálást az elmúlt másfél hétben jelentős növekedés követte, amely a napokban 10 százalék fölött tetőzött – és nem tudni hol van még a vége. Egyáltalán nem biztos, hogy a 14.8% a maximum, amit látni fogunk.

A megnövekedett igényre ráérzett a Pornhub, amely először Olaszországban, majd Franciaországban és Spanyolországban, végül néhány napja az egész világon ingyenessé tette prémium szolgálatását. Így kívánnak hozzájárulni ahhoz, hogy minél kevesebben hagyják el feleslegesen az otthonukat, kitéve magukat és másokat a fertőzésveszélynek.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb