Nagyvilág

Hét éves fiának fizetett női szexmunkásokat egy férfi, mert attól félt, felnőve meleg lesz

Horrorisztikus eseményről számolt be a Malta Today. Az áldozat, egy ma 12 éves tinédzser fiú öt évvel ezelőtt elszenvedett szexuális erőszakot jelentett a rendőrségnek, valamint egy szociális munkásnak – annak ellenére volt bátorsága hozzá, hogy apja megfenyegette, egy távoli, bentlakásos iskolába záratja, amennyiben bárkinek is beszélni mer a történtekről.

 

 

Az eset azért csak most kapott szélesebb nyilvánosságot, mert a napokban hozott ítéletet a bíróság. A 65 éves édesapát 8 év szabadságvesztésre ítélték, amiért 2016-ban két női szexmunkásnak fizetett azért, hogy fiához szexuálisan közelítsenek. Indítéka az volt, hogy nem akarta, fia is meleg legyen, mondván, “van már két meleg a családban.” Ennek ellenére az utolsó pillanatig tagadta, hogy bűnös lenne.

A tárgyalás során az egyik szexmunkás is vallomást tett és elmondta, kényszerítették az aktusra. A férfi azonban nemcsak őt és kollégáját fenyegette fizikai erőszakkal, de a saját hét éves fiát is. A gyereket többször megütötte egy elektromos töltetű eszközzel, amikor az nem volt képes merevedést produkálni.

Az eset napvilágra kerülése után a fiút azonnal elvették az apjától és azóta nevelőszülőknél él.

 

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb