Hírek

Házi melegpornói tették tönkre az életét – állítja a modell

Ha csak egyet kívánhatna Michael Hoffman, minden bizonnyal azt kérné, bár visszafordíthatná pár évvel ezelőttre az idő kerekét. Az amerikai modell és testépítő ugyanis éveken át szerzett mellékes bevételt abból, hogy webkamera előtt pózolt fizető kuncsaftok kedvéért.

A magamutogatás egy idő után több lett, mint feszes izmok villantása. Ha megfelelően megfizették, maszturbált is és olyan dolgokra volt hajlandó, amelyek egyébként nem túl “heterósak”.

Michael Hoffman

Bevallása szerint ezen időszak alatt több, mint 10 ezer dollár bevétele volt. Bár jól hangzik az összeg, mai helyzetében már sokkal inkább megbánta. “Egyik barátnőmet veszítem el a másik után, nem tudok megtartani egy párkapcsolatot, de még csak egy állást sem” – fakadt ki Twitteren.

Michaelnek már kimozdulni sincs kedve otthonról, ugyanis valaki majdnem mindig felismeri, összesúgnak a háta mögött. A lányok pedig, akikkel ismerkedni próbál, előbb-utóbb szintén megtudják, mivel foglalkozott valaha és abban a pillanatban dobják is.

Nem tudok munkát szerezni. Az életem egy szívás. Megbántam mindent, amit tettem. Baszhatom az életemet” – zárja keserűen mondandóját.

A fiatalember videói 2014-ben terjedtek el online és nem sokkal később önszántából, névvel vállalta fel YouTube-on, hogy a felvételeken bizony ő szerepel. “Tudom, hogy kering fent rólam pár videó és szeretnék megosztani veletek pár dolgot. Nem vagyok meleg. Tudom, hogy a videók alapján annak tűnök és bár abszolút tisztelem a melegközösséget, én magam nem vagyok az. Hetero vagyok.”

Previous post

Megváltozott a véleménye az egyenlő házasságról a brit miniszterelnöknek

Next post

Kárász Sámuel - Gyűlöllek, Rómeó!