Kultúra

Házhoz visszük az ingyenes Humen Magazint

 

Több mint 9 éve jelent meg az első Humen Magazin. A legfrissebb számot azóta is havonta megtaláljátok a megszokott terjesztési pontokon – most azonban a koronavírus-járvány kissé felülírja a helyzetet. Nincs nyitva minden terjesztési pont, és egyébként is tanácsos minimalizálni a közösségi térben töltött időt. De ennek ellenére sem kell lemondani a lapunkról.

Ne feledjétek, az ingyenes Humen Magazint a postaládába is kérhetitek! A nem a fővárosban élő olvasóink számára ez már régóta kényelmes megoldás, de természetesen Budapesten is kérhető a postázás. Az eddigi gyakorlattól eltérően már akár egyetlen lapszám is kérhető.

Ehhez nem kell mást tenni, mint felkeresni a Humen Shop felületét, ahol minden részlet megtalálható. Így garantáltan nem maradtok le egyetlen számról sem.

 

Humen Magazin postázás belföldre – Humen Shop

Látni fogja a postás, hogy mi jön nekem? Nem. Bár egy ártatlan kulturális és életmód magazinról van szó, a biztonság kedvéért zárt borítékban érkezik, így senki sem tudja meg, mit kapsz. A feladónál a Humen Media Hungary Kft. neve szerepel majd. Mit tegyek, ha időközben máshová költözök?

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb