Hírek

Hatalmas összegre próbálta perelni férjét a feleség, miután rájött, hogy meleg

A dél-afrikai Times Live számolt be arról a bírósági esetről, ahol egy feleség 600 ezer dollárra, átszámítva közel 180 millió forintra perelte be férjét, amiért az az ismerkedésük során, illetve házasságuk közel hat esztendeje alatt titkolta előtte valós szexuális orientációját.

 

A fénykép illusztráció

 

Ügyvédje szerint a hölgynek nemcsak pszichológiai traumát és érzelmi sokkot kellett elviselnie, de abba a hitbe is lett ringatva, hogy egy heteroszexuális férfival köti össze életét, akitől monogám párkapcsolatot és közös gyermekeket remélhet.

A nő a bírósági meghallgatáson zavarbaejtő részletességgel mesélt férje szexualitásáról, internetes keresési előzményeiről és azokról a magánlevelezésekről, amelyeket a férfi a papjával folytatott WhatsAppon.

Végül azonban alaposan pórul járt, ugyanis a bíróság nemhogy nem vette napirendre ügyét, de el is utasította, sőt, a férj ügyvédi költségeinek megfizetésére is kötelezte. A bíró szerint ugyanis a követelt kártérítés nemhogy nem állt összhangban a keletkezett kárral, de a nő törvényt is szegett azáltal, hogy kiteregette a férfi privát levelezését, valamint keresési előzményeit.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb