Színes

Harry Styles szerint lesújtó a film története, amelyben meleg rendőrt alakít

Harry Styles kijelentette, hogy a hamarosan megjelenő My Policeman című meleg románc, amelynek főszerepét alakítja, egyszerűen “lesújtó”, mert az “elvesztegetett időről” szól.

A film Bethan Roberts 2012-ban megjelent azonos című regényét, a My Policemant veszi alapul, amelyben a fiatal Marion beleszeret a rendőr Tomba. Néhány évvel később a Brighton Museumban dolgozó Patrick is ugyanígy jár a férfival, aki úgy dönt, egy olyan korban, amikor törvény bünteti az azonos nemű kapcsolatokat, biztonságosabb, ha Mariont választja. A házasságuk ellenére a szerelmi háromszög fennmarad, de a két vetélytárs nem tudja feldolgozni, hogy osztozkodniuk kell.

A film az 1950-es években játszódik az Egyesült Királyságban. A filmet bemutató torontói sajtótájékoztatón Styles arról beszélt, mit jelent számára a film.

Számomra azért olyan lesújtó a történet, mert végső soron az elvesztegetett időről szól” – mondta. “Szerintem az elvesztegetett idő a legpusztítóbb dolog, mert ez az egyetlen dolog, amelyet nem tudunk irányítani. Ez az egyetlen dolog, amit nem kaphatunk vissza.

A sajtótájékoztatón Styles a film két párhuzamos idősíkjáról is beszélt, hiszen a történet az 1950-es évek és 1999 között ugrál, és azt vizsgálja, milyen volt a szerelem különböző típusainak elfogadottsága a két korszakban. “Az olyan mindennapi témák, mint a szerelem, elképesztően időtlenek. Azt hiszem, ezért működik olyan jól a film” – mondta. “Szerintem a szerelem és a szabadság témái, valamint az ezek keresése hihetetlenül releváns, bármilyen korban is játszódjon a történet“.

My Policemant néhány amerikai moziban 2022. október 21-től bemutatják, majd november 4-én a Prime kínálatában lesz látható.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb