Színes

Hamarosan érkezik a Love, Victor harmadik és egyben utolsó évada

Nem sokkal azután, hogy a Hulu bejelentette, elkezdődött a Love, Victor harmadik évadának forgatása, az is kiderült, hogy az új évad egyben az utolsó lesz.

Öröm az ürömben, hogy a nyolc epizódból álló utolsó évadnak végre megvan a dátuma, méghozzá június 15. Mind a nyolc rész egyidőben debütál majd a Hulun. A közösségi médiába pár nappal ezelőtt kikerült az első kép a szemmel láthatóan vidám szereplőkről.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Love, Victor (@lovevictorhulu) által megosztott bejegyzés

 

A kép mellett egy videóval is ünnepelték az új évadot, amelyben egymásnak adogatják a telefont. “Átadom a telefont az egyik legjobban csókolónak, akit ismerek” – mondja például Michael Cimino, aki a címszereplő Victort alakítja, mielőtt a telefon a Benjit játszó George Searhez kerül.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Love, Victor (@lovevictorhulu) által megosztott bejegyzés

 

A sorozat a 2018-as Kszi, Simon című sikerfilm eseményeit követi, de a fókuszban már a középiskolás Victort, a suli kosarasát találjuk. Érdekesség, hogy az első évad premierhétvégéje dráma kategóriában a Hulu minden korábbi nézettségi rekordját megdöntötte.

Két évadon keresztül láthattuk, ahogy Victor egyre inkább fiatal felnőtté érik, és meleg emberként megtalálja a barátságot, az elfogadást és a szeretetet. A sorozat végigkísérte a Benjivel való kapcsolatát, majd a második évad végén Victor választás elé kerül: visszatérjen Benjihez, vagy hallgasson szívére egy másik fiúval, Rahimmal kapcsolatban.

A közelgő harmadik évadban Victornak még több önismerettel szembesül, hiszen nem csak azt kell eldöntenie, kivel akar randizni, hanem azt is, hogy mit akar kezdeni az életével most, hogy kikerült a középiskolából.

A második évad trailere:

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb