Hírek

Hajléktalan lett a nyugalmazott plébános, akivel szakított 54 évvel fiatalabb szerelme

Április 25-én Philip Clements nyugalmazott anglikán lelkész úgy döntött, szembemegy egyháza törvényeivel és összeházasodik azonos nemű szerelmével. Az akkor 78 éves férfi és romániai származású, modellként dolgozó 24 éves párja Florin Marin az angliai Ramsgate városában mondták ki a boldogító igent két tanú és a tévékamerák előtt.

Clements eladta kenti otthonát, hogy lakást vehessenek Marin szülővárosában, a romániai Bukarestben, amit azonnal rá is íratott a fiatalember nevére, nehogy örökösödési gond merüljön fel abban az esetben, ha ő elhuny. Bár elmondása szerint az első hetekben minden a legnagyobb rendben ment, sokat jártak együtt moziba és vásárolni, hamarosan minden megváltozott.

Marin egyre többet maradt ki éjszakánként, sokszor hajnalban ért haza, vagy késő estig tévézett a nappaliban és amikor Clements közölte, hogy szívesen vele tartana az éjszakába, a fiú annyit mondott, hogy oda, ahova ő jár, idős embereket nem engednek be. A bácsit emellett az is egyre boldogtalanabbá tette, hogy magányosnak érezte magát, hiszen nem beszél románul és barátai sem voltak.

Esküvői fotó

Az idős plébánosnak emellett rendszeresen haza kellett utaznia Angliába orvosi vizsgálatokra. Az egyik ilyen út után annyira összevesztek, hogy Clements úgy döntött, elköltözik. Azonban már nem volt hova. Így azóta is barátoknál húzza meg magát különböző brit lakcímeken. Pénze, tartaléka nem maradt, mindent a bukaresti otthonba forgatott bele.

Megbántam, hogy eladtam a házamat és Bukarestbe költöztünk. Az angliai otthonomban kellett volna maradnunk, akkor minden jobban alakult volna” – nyilatkozta a férfi, aki annak idején egy társkereső oldalon ismerte meg párját.

De a remény hal meg utoljára. Philip és Florin azóta is tartják a kapcsolatot, rendszeresen beszélnek. Válni egyikőjük sem szeretne és állítólag Florin sem akar más párt magának.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin