Hírek

Ha lemaradtál volna, ma még jelentkezhetsz a Mr. Gay Hungary versenyre

Bár még javában a Humen Fesztiválra készülünk, a háttérben gőzerővel zajlanak a Mr. Gay Hungary verseny előkészületei is. A jelentkezők közül a szakmai zsűri kiválasztotta azt a 20 főt, akik már biztosan továbbjutottak és részt vesznek az online előválogatóban, ahol a ti szavazataitok alapján dől majd el, hogy ki kerül be a verseny döntőjébe.

 

 

A győztes azonban nem csak a nemzetközi versenyen indulhat hazánk színeiben. A szívéhez közel álló, az LMBTQ közösséget segítő témát egy éven át képviselheti itthon, ehhez pedig kommunikációs szakemberek biztosítanak majd segítséget. És ez nem csak egyetlen személyre vonatkozik, a lehetőséggel a verseny mindhárom dobogósa élhet.

Érdemes felidézni, hogy a világversenyen eddig még nem indult magyar versenyző. A Mr. Gay Worlddel között megállapodás értelmében azonban Magyarország is bekerült a résztvevő országok közé. A  nemzetközi döntő, a Mr. Gay Wolrd verseny 2019. április 28. – május 4. között zajlik a dél-afrikai Fokvárosban. A repülőjegyet, a szállodát és a kísérőt természetesen a Mr. Gay Hungary biztosítja a magyar nyertesnek. Elég csábító, nem igaz?

Hogyan kell elképzelni egy felkészülést a világversenyre? Tavaly például Madrid adott otthont az eseménynek a World Pride keretén belül.

 

 

Bár az előválogató 20 fős kerete már összeállt, jövő vasárnapig még jelentkezhetsz, ha a nyaralás miatt lemaradtál volna.
Pótjelentkezéseket már csak szeptember 9-én 18:00-ig tudunk fogadni.

Ne habozz, jelentkezz! Mutasd meg magad a világnak!

 

 

FRA EU post inject banner
Previous post

Cynthia Nixon felesége házasságukról mesélt

Next post

A pornóról fogunk beszélni a Humen Fesztiválon