Lifestyle

Gyűrődésmentesen a szexi – Íme az eszköz, amivel villámgyors és egyszerű a vasalás

 

Legyél akár sportos, akár elegáns stílusú, a gyűrődések egyetlen ruhán sem állnak jól. Kevés ember van azonban, aki szeret vasalni. Ha te sem tartozol közéjük, ne szégyelld magad, mi sem tesszük. Éppen ezért örülünk annyira, hogy találtunk egy ügyes kis eszközt, amivel gyorsan és egyszerűen eltüntethetjük a ruhánkon éktelenkedő gyűrődéseket.

Bár a vasalást legszívesebben a nemlétező bejárónőnkre bíznánk, szerencsére ráakadtunk egy olyan gőzölőkészülékre, amivel tényleg nem nagy kunszt, hogy minden egyes ráncot eltüntessük a ruhánkról. Ez a Philips Steam&Go, aminek már a nevéből is sejteni lehet, hogy egy könnyű, apró kütyüről van szó, amit bárhová magaddal vihetsz, akár még a nyaralásodra vagy az üzleti utadra is, hiszen simán elfér a bőröndödben.

A kézi gőzölőkészülék egy perc alatt felmelegszik, gőzkibocsátása pedig automatikus és folyamatos, így még azzal sem kell vesződni, hogy sorra próbálgassuk a különböző beállítási lehetőségeket. SmartFlow technikájának köszönhetően minden anyaggal megbirkózik, így lényegében ruhatárunk összes darabján használható. Levehető víztartályának köszönhetően még kényelmesebb a gőzölés, hiszen elég a tartályt a csap alá tartani, és már indulhat is buli. Arról nem is beszélve, hogy a készülékhez egy hőálló tárolózsákot is adnak, amivel még praktikusabban tudjuk magunkkal vinni.

 

 

A gőzölőkészülék amilyen gyorsan felmelegszik, olyan gyorsan ki is hűl, vagyis vasalás után rövid idővel már vissza is pakolhatjuk a helyére. És ami még ennél is jobb, hogy nemcsak vízszintesen, de függőlegesen mozgatva is használhatjuk, vagyis még vasalódeszka sem kell ahhoz, hogy megszabadítsuk a gyűrődéseitől kedvenc ingünket. A gőzölőkészülék alakjának és méretének, no és a gőznek köszönhetően azokkal az apró, finom részekkel is gond nélkül megbirkózik, ami egy hagyományos vasalónak problémát okozna.

 

Tudj meg többet a Steam&Go gőzölőkészülékről a Philips hivatalos oldalán!

 

Ha jól kimatekoztuk, akkor rájöhettünk, hogy a Philips Steam&Go a vasalás összes nehézségével leszámolt, amiből az következik, hogy minden kifogásunknak lőttek, miért nincs kedvünk vasalni. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy már nincs semmi mentséged, hogy a következő randidon gyűrött ruhában jelenj meg.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb