Életmód

Győzelme után kérte meg párja kezét a meleg bokszoló

A győzelmi mámorban úszva hallhatta Anthony Ash drukkolói gratulációit, ám a bokszolónak csakis egy valami, vagyis inkább egy valaki járt a fejében.

A nyíltan meleg bokszoló hónapok óta készült meccsére, mely meg is hozta gyümölcsét, ugyanis Anthony Ash első győzelmét ünnepelhette a boksz világában, és ezt azzal a személlyel akarta megosztani, aki tizenegy éve mellette van és párjaként támogatja.

 

Anthony és Yanko

 

Ash párja, Yanko talán sejtette, mi fog történni, amikor előkerült a mikrofon és minden tekintet rájuk szegeződött. A bokszoló térdre ereszkedett és megkérte párja kezét, aki természetesen elérzékenyülve mondott igent.

A Gay Star News-nak adott interjújában Anthony Ash beszámol róla, milyen is volt melegként beilleszkedni a bokszolók világába. Eleinte elmondása szerint nem igazán tudta összeegyeztetni a bokszolás iránti szeretetét és a tényt, hogy meleg. Hosszú időbe telt, de mára tudja: semmi probléma nincsen azzal, ha valaki melegként szeret bokszolni.

 

No Title

No Description

 

Azt azonban többször is megtapasztalta, hogy még az LMBTQ-közösségben is több olyan ember van, aki számára a bokszolás nem fér össze azzal, ha valaki meleg. Mostanra viszont megtanulta, hogy a boksz világában senkit sem érdekel a másik szexuális orientációja. Csakis az számít a ringben, hogy te magad mire vagy képes, és hogyan tudod legyőzni az ellenfeledet.

Éppen ezért történhetett meg, hogy az eljegyzés során a bokszolók és a közönség is ujjongva figyelte a jelenetet. Ash azt is elárulta, hogy szűk körű esküvőt szerveznek a családdal és barátaikkal.

Previous post

Queer hírességektől hemzsegő videóklip Taylor Swifttől

Next post

Ingyenes Pride kiegészítővel lepte meg játékosait a The Sims 4