Hírek

Gyilkosság áldozata lett az első nyíltan meleg trap művész

Helyi idő szerint csütörtök hajnalban tragikus körülmények között elhunyt Kevin Fret, a Puerto Rico-i származású ismert trap előadó.

Rendőrségi tájékoztatás szerint a 24 éves férfit hajnali fél hatkor gyilkolták meg a fővárosban, San Joséban. Motorján ült, amikor több lövést is leadtak a testére és bár a kórházban az orvosok küzdöttek az életéért, nem sikerült megmenteni.

Kevin nagyszívű álmodozó volt, művészlélek. Szenvedélye volt a zene és oly sok tennivalója lett volna még. Véget kell vetni az erőszaknak” – nyilatkozta Fret menedzsere a Billboardnak.

Sokan Kevin Fretet tartják a trap világában az első nyíltan meleg latinó előadónak. Nemrég nyilatkozott arról, hogy szeretne ajtót nyitni minél több queer művésznek a trap műfajában, amely a hip-hop kultúra része. Ezt az álmot immár valaki másnak kell megvalósítania.

Kevin Fret – Soy Asi

Kevin Fret – Soy Asi Prod. by Tercero & Gordo Gas Olympus Klub Music & La Buena Vida Music Group Follow Instagram: @iamkevinfret Facebook: Kevin Fret Disponible en todas las plataformas digitales

FRA EU post inject banner
Previous post

Még mindig több, mint száz helyen szerveznek Kínában átnevelő terápiákat

Next post

Újabb város kezdi használni a nyolcszínű szivárványzászlót