Hírek

Gyilkosság áldozata lett az első nyíltan meleg trap művész

Helyi idő szerint csütörtök hajnalban tragikus körülmények között elhunyt Kevin Fret, a Puerto Rico-i származású ismert trap előadó.

Rendőrségi tájékoztatás szerint a 24 éves férfit hajnali fél hatkor gyilkolták meg a fővárosban, San Joséban. Motorján ült, amikor több lövést is leadtak a testére és bár a kórházban az orvosok küzdöttek az életéért, nem sikerült megmenteni.

Kevin nagyszívű álmodozó volt, művészlélek. Szenvedélye volt a zene és oly sok tennivalója lett volna még. Véget kell vetni az erőszaknak” – nyilatkozta Fret menedzsere a Billboardnak.

Sokan Kevin Fretet tartják a trap világában az első nyíltan meleg latinó előadónak. Nemrég nyilatkozott arról, hogy szeretne ajtót nyitni minél több queer művésznek a trap műfajában, amely a hip-hop kultúra része. Ezt az álmot immár valaki másnak kell megvalósítania.

Kevin Fret – Soy Asi

Kevin Fret – Soy Asi Prod. by Tercero & Gordo Gas Olympus Klub Music & La Buena Vida Music Group Follow Instagram: @iamkevinfret Facebook: Kevin Fret Disponible en todas las plataformas digitales

Previous post

Még mindig több, mint száz helyen szerveznek Kínában átnevelő terápiákat

Next post

Újabb város kezdi használni a nyolcszínű szivárványzászlót