Hírek

George Michael volt párja állítja: az énekes nem maga írta a dalait és HIV pozitív is volt

Közösségi oldalán osztotta meg igazán érdekes és sokak számára hihetetlen képzeteit Fadi Fawaz, George Michael volt élettársa. Bejegyzései többségében Fawaz ugyanis azt állította: az énekes HIV pozitív volt.

 

Fadi Fawaz, George Michael

 

Fawaz amellett, hogy HIV pozitívnak nevezte az énekest, egy igazán súlyos váddal állt elő, mégpedig azzal, hogy az másokat bízott meg dalai megírásával. A Twitter bejegyzéseknek azonban érdekes előzményei is vannak. A posztok az után jöttek létre, hogy Fawazt kidobták George Michael milliókat érő otthonából – írja a Dailymail.

„George Michael HIV pozitív volt. Bécsben tudtuk meg a betegsége után. […] Egyik dalát sem ő írta, mindig másoknak fizetett, hogy zenét szerezzenek neki, és úgy tett, mintha őt illetné értük a dicsőség. Úgy tűnik, mégsem volt olyan tehetséges…”

Az énekes rajongói eleinte azt gondolták, valaki feltörte Fawaz Twitter-fiókját, ám a korábban fodrászként dolgozó férfi bizonyítékként képet posztolt magáról, hogy eloszlassa a kételyeket.

 

Ezt a képet posztolta Fawaz bizonyítékként a Twitteren.

George Michael volt párja jelenleg hajléktalan, miután állítólag törni-zúzni kezdett a milliókat érő házban, ahonnan kirúgták, majd később szállodai szobájából is ki kellett jelentkeznie.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb