Kultúra

George Michael még mindig rekordokat dönt

Három évvel tragikus halála után George Michael újabb rekordot döntött meg mostanra klasszikussá vált karácsonyi dalával az Egyesült Királyságban.

 

 

 

A Wham! örökzöldje, a Last Christmas újra felkerült a karácsonyi slágerlistákra, bár ezúttal a harmadik helyre került december utolsó napjaiban, Ellie Goulding River és Mariah Carey All I Want for Christmas is You című dalai mögé. És mégis, George Michael szerzeménye így is sikeresen döntött meg egy újabb rekordot – számol be róla a Pink News.

Angliában a Last Christmas összesen 17,1 millió lejátszást ért el a streaming szolgáltatóknál karácsony hetén, ezzel kiérdemelve „a hét legtöbbet játszott dala az Egyesült Királyságban” címet. Még a 2019-es januári csúcstartót, Ariana Grande 7 Rings című dalát is maga mögé utasította, ami „csupán” 16,9 millió kattintást ért el.

George Michael dala mindig is a slágerlisták élére tör karácsony tájékán, ám úgy vélik, most sokat számított a tavalyi évben bemutatott film Emilia Clarke és Henry Golding főszereplésével, amely – nem meglepő módon – a Last Christmas, vagyis Múlt karácsony címet viseli.

 

 

 

 

hirdetés
Previous post

Ezek voltak a kedvenc cikkeitek 2019-ben - 2. rész

Next post

Egy felmérés szerint tízből hét azonos nemű pár az interneten ismerkedik