Hírek

GAY is OK a Lushban!

Már csak néhány napig tart a Lush homofóbia ellenes kampánya, melyen belül egy speciális szappan megvételével adakozhatunk az All Out szervezetnek. A Lush Szent István körúti boltjában emellett most még friss, finom, ropogós Humen Magazinhoz is hozzájuthatsz!

Bár a Lush kampányának július 5-én vége, a maradék szappanokat a készlet erejéig megvásárolhatjuk az üzletben, ahol szelfit is készíthetünk az aranyszínű illatbombával, felhívva a figyelmet az egyértelmű üzenetre: “Gay is OK” – szelfink mellé pedig bátran használhatjuk a #gayisok hashtaget.

Ráadásul a szappan megvásárlásával nem csak bőrünknek teszünk jót, hanem a homofóbia elleni küzdelemhez is hozzáteszünk egy kicsit. A Lush a befolyó összeget ugyanis az All Outnak és a helyi meleg szervezeteknek kínálja fel, akik az érintett országban lévő homofóbia ellen veszik fel a harcot.

Ráadásul a Szent István körút 1-en található Lush üzletben most a legfrisebb Humen Magazin is megtalálható, csak kérned kell az eladóktól. A magazin pedig természetesen a szelfibe is belefér…

De mit is kell tudni a bűvös szappanról azon kívül, hogy remekül néz ki és jó az üzenete? Citromos illatát a citromfű és a szicíliai citrusolaj biztosítják, pálmaolajmentes – az őserdők védelmében – a rajta lévő csillám pedig lebomló algából készült. A szappant a üzletben csomagolják be, a természet védelmében. Mivel pedig Lush-termékről van szó, természetesen a szappant nem tesztelték állatokon.

Ezzel a szappannal mindenki jól jár, látjátok?

Fotók: Sáfár Krisztián, Humen Magazin

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous post

"Hiszek benne, hogy a láthatóság fontos" - tegnap került a mozikba a Meleg Férfiak Hideg Diktatúrák

Next post

Elrajtolt a 20. Budapest Pride Fesztivál - Íme a programfüzet