Kultúra

“Freak” lett Neil Patrick Harris és férje!

Neil Patrick Harris hivatalosan is csatlakozik az Amerikai Horror Sztori új évadához, a Freak Show-hoz és vele tart férje, David Burtka is.

Az Amerikai Horror Sztori: Freak Show című új évada Neil Patrick Harris közelgő szereplését egyfajta családi üggyé teszi.neil-patrick-harris-married-ftr

A TVLine kizárólagosan megerősítette, hogy Harris és férje, David Burtka, vendégszereplőként bukkan majd fel a kasszasiker-sorozatban.
Harris a Freak Show utolsó két epizódjában, mint kaméleon ember jelenik majd meg, míg Burtka az évadfináléban tűnik majd fel egy szexi történet keretében Jessica Lange dilis énekesnő karakterének oldalán.

E hónapban korábban, a Horror Sztori atyja, Ryan Murphy – aki twitteren keresztül, még augusztusban hívta meg a sorozatba az Amerikai Horror Sztori rajongó (és egyben jó barátja) Neil Patrick Harrist – azt nyilatkozta a TVLine-nak Harris közelgő Freak Show karakteréről: „Nagyon különleges ötletei voltak, hogy miket akar majd csinálni, csak úgy, mint nekem, így hát most azon dolgozunk, hogy összehozzuk ezeket az ötleteket.”.

Murphy és Harris legutóbbi együttműködése – a Glee első évadának egyik epizódja – hozta el az Így jártam anyátokkal sztárjának a vígjátéksorozatban legjobb vendégszínésznek járó Emmy-díjat.

ahs-freak-show-404-08

A Freak Show fejleménye nagy hírverést hozott Harrisnek, akit nemrég kértek fel a 2015-ös Oscar díjátadó gála házigazdájának, és lehetősége nyílt elindítani saját revü sorozatát az NBC-n.

 

 

Forrás: TVLine

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb