Lifestyle

Fotósorozat: Szerelem a vadnyugaton

Noha Brandon és Benjamin az Amerikai Egyesült Államok északnyugati csücskében, Washington államban élnek, szívesen látogatnak vissza Montanába, ahol családjuk él és és ahol egy évvel ezelőtt megismerték egymást.

Ahogy az azonos neműek házasságának törvényessé válása végigsöpör az országon, egyre több meleg és leszbikus pár mer előbújni névvel és arccal olyan hagyományos konzervatív régiókban is, ahol ez korábban elképzelhetetlennek tűnt.

E láncba gyönyörűen illeszkedik a ma bemutatott pár és a róluk Missoula város melletti farmon készült fotósorozat is. Brandont és Benjamint Brian Powers fotográfus kísérte.

Brandon a farmon nőtt fel és rendszeresen járnak ide vissza családlátogatóba. “Édesapám igazi régi vágású tanyasi fickó, így az ő reakciójától tartottam előbújásomkor a legjobban. Ehhez képest hihetetlen lazán reagált, annyit fűzött csak hozzá, hogy egy a lényeg, találjak valakit, akivel boldog leszek, de lehetőleg olyant, aki szeret vadászni. Mivel Ben imád vadászni, így ez a gond is megoldódott”

Ben a hadseregben szolgál és mivel hamarosan több hónapos küldetésre indul, így különösen örülnek, hogy ezek a fotók elkészülhettek.

brandon-ben-01

brandon-ben-03

brandon-ben-04

brandon-ben-05

brandon-ben-06

brandon-ben-07

brandon-ben-08

brandon-ben-09

brandon-ben-10

brandon-ben-11

brandon-ben-12

brandon-ben-13

brandon-ben-14

brandon-ben-15

brandon-ben-16

Forrás: Out

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb