Életmód

Formás hátsók a fa alatt

Az ajándékozás öröme mindenkiben megvan, de a „mit vegyünk a pasinknak?” kérdés sokszor problémás perceket tud okozni nekünk. Már többször ajánlottuk nektek, hogy olyan ajándékot szerezzetek be, aminek mindketten tudtok örülni és adott esetben használni. Jelen esetben itt nem a Monopoly-ra gondolok, hanem az izgalmas szexuális segédeszközökre, amivel színesíthetitek a hétköznapokat. 

hirdetés

Úgy gondoltuk, hogy az idei évet a formás hátsóknak szenteljük – valójában ez nem évfüggő, hiszen mindig nagyon fontos tényező –, és azt ajánljuk nektek, hogy ajándékként szerezzetek be egy szexi jockstrapet, amellyel biztosan barátotok kedvében járhattok. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor a lehetőségek tárháza végtelen, csak a fantáziátok szab határt, hiszen kombinálni tudjátok különböző harness-ekkel, hosszú szárú zoknival vagy sportszárral, vagy akár további kiegészítőkkel is a kollekciót. 

Ha pedig elakadnátok a választásban, akkor erre is van megoldás: a Black Dream – Mister B ShopInShopban segítenek kiválasztani a legjobb ajándékot. A már 14 éve működő üzlet kínálatát személyesen felfedezni az igazi, de aki ehelyett a vásárlás online formáját választaná, annak ajánljuk a Black Dream webshopot, ahol megtalálható és megrendelhető az üzlet teljes választéka. Ne feledjétek az ünnepi csúcs miatt időben leadni a rendelésetek, hogy karácsonyig biztosan megérkezzen! 

Játékra fel! 

Black Dream – Mister B ShopInShop 

1085 Budapest, Márai utca 9. 

Tel.: +36 1 266 7485 

www.blackdream.hu 

Ne feledjétek, ma és holnap (azaz pénteken és szombaton) a Black Dream 14. születésnapja alkalmából minden készpénzes vásárlásból 10 százalék kedvezmény jár!

Previous post

RuPaultól idéztek a kanadai parlamentben

Next post

Budapesten nyitott meg Európa első Jamie's Pizzeriája