Színes

Forgatás közben rajtakapta a brazil melegpornósztárt az anyukája

MLK Edu /Fotó: Instagram

 

Igen kellemetlen szituációba került Eduardo, művésznevén MLK Edu brazil melegpornósztár. Éppen a HotBoys számára forgatott egy filmet és egy szexjelenet kellős közepén tartottak, amikor a stúdióba benyitott a színész édesanyja – írja az UOL brazil hírportál.

A Brazíliában piacvezető melegpornóoldal, a HotBoys ugyan nem közölt konrkétumokat, de sejthető, hogy Eduardo anyukája nem reagált túl jól a látottakra, mivel a forgatást le kellett állítani, és így az oldal szokásos karácsonyi meglepetésfilmje sem készülhetett el. A pornóoldal akkor úgy nyilatkozott, egyelőre nem tudják, hogy MLK Edu marad-e az előadóik között, vagy sem. Annyit közöltek, hogy „megbeszéléseket tartanak”.

A színész Twitteren annyit írt, „Basszus. Anyukám egy felvétel kellős közepén kapott rajta. Nem tudom, mitévő legyek. Lehet, hogy itt a vége” – szomorkodott több mint százezer követőjének.

https://twitter.com/mlkeduxxx/status/1606047919651442688

Eduardót Instagramon is csaknem ötvenezren követik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mlk Edu (@mlkedu.ofc) által megosztott bejegyzés

 

A probléma végül úgy tűnik, megoldódott, a HotBoys is elkészült egy karácsonyi különkiadással és Eduardónak sem kell feladnia karrierjét. Ma már arról kérdezte követőit, mit szeretnének tőle látni jövőre.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin