Színes

Folytatást kap a Love, Victor sorozat

A Love, Victor visszatér, hogy még több imádnivaló gimis romantikát és drámát hozzon az életünkbe! A Hulu ugyanis alig másfél hónappal a második évad premierje után bejelentette, hogy harmadik évadot is kap a sorozat.

A sorozat a 2018-as Kszi, Simon című sikerfilm eseményeit követi, de a fókuszban már a középiskolás Victort (Michael Cimino), a suli kosarasát találjuk. Érdekesség, hogy az első évad premierhétvégéje dráma kategóriában a Hulu minden korábbi nézettségi rekordját megdöntötte.

 

via GIPHY

 

A második évadban a frissen coming outolt Victor – aki rendszeresen tanácsot kér az egykor ugyanabba a gimnáziumba járt Simontól – harmadéves. Szembe kell néznie családjával, amely coming outját dolgozza fel, egy összetört szívű exbarátnővel, és a nyíltan meleg sztársportolói lét nehézségeivel. Ja, és ha mindez nem lenne elég, még a Benjivel való virágzó kapcsolatának izgalmai is előtte állnak – ahogy arra a GIF is utal.

Ahogy a kritikák fogalmaznak, a második évad “kuszább, feszültebb, dögösebb és drámaibb minden szempontból“, mint az első. Ezek után nagy kérdés, mi várható majd a folytatásban?

A sorozatot eredetileg a Disney+-on tervezték leadni, így az első évadot is annak célközönségére írták. Mióta átkerült a Hulu-ra, a sorozat igyekszik hitelesebben, részletgazdagabban bemutatni a coming outot és annak velejáróit.

A Hulu azt egyelőre nem jelentette be, hogy hány epizódos lesz a harmadik évad, ahogy a megjelenés dátumát sem.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb