Hírek

Főleg férfiak jelentkeztek egy plakáton párt kereső fickó hirdetésére

Kreatív párkeresési megoldással rukkolt elő egy manchesteri férfi – számol be a PinkNews. Mark Rofe egy forgalmas városi bekötőút melletti hirdetőtáblát bérelt ki és helyezte fel rá reklámját.

Egyedülálló vagy? Randizz Markkal – Ez lehet a jel, amire vártál” – olvasható a frappáns a felhívás, amely a fiatalember külön e célra létrehozott honlapjával zárul.

 

A hirdetés

 

A honlapon található számláló szerint mostanáig közel kétezer ember jelentkezett Marknál randevúra és mivel sem a hirdetés, sem a weboldal nem egyértelmű atekintetben, hogy férfiak, vagy nők, esetleg bárki jelentkezését várja, így szép számmal érkeztek érdeklődők az azonos nem táborából is.

Több, mint száz emberrel léptem már kapcsolatba. Sajnos a fele férfi, de így is nagyon megtisztelő” – mesélte a BBC-nek, elárulva, hogy bár ő maga heteroszexuális, jól esik neki a férfiak felől jövő érdeklődés.

Az ötlet egy barátokkal közös kocsmázás során pattant ki a fejéből és most arra gyűjt, hogy további hirdetőtáblákat bérelhessen.

 

Mark

 

Elmondása szerint egyre jobban frusztrálja, hogy barátai szépen lassan mind házasságban élnek, gyereket nevelnek, ő pedig még mindig a randiapplikációkkal küszködik. Bízik benne, hogy a hirdetések révén rátalál a szerelem – egy szemfüles, a marketingre vevő lány személyében.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb