Színes

Fiatalkori traumáiról mesélt Jonathan Bennett

Érzelmes hangvételű Instagram-bejegyzésben mesélt tinédzserkori megpróbáltatásairól Jonathan Bennett, a Bajos Csajok  (Mean Girls) és a The Christmas House színésze. A férfi megosztott egy videót, amelyben 16 évesen látható, ahogy ohiói középiskolájában a színpadon szerepel.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jonathan Bennett (@jonathandbennett) által megosztott bejegyzés

 

Jonathan a posztban – amely eredetileg a Színház Világnapja alkalmából született – elmeséli, hogy a felvételen látható időszakban az iskola színjátszó köre nemcsak menedéket nyújtott számára a mindennapos homofób megjegyzésektől és bántalmazástól, hanem olyan biztonságos közeget is jelentett, ahol önmaga lehetett, sőt kibontakozhatott. Nem kis részben ezeknek az éveknek tulajdonítja, hogy később a színész hivatás mellett döntött.

Leírja, hogy úgy érezte, a fogai túl nagyok az arcához és folyamatos félelemben élt, amiért nem tudott beilleszkedni a fiúk közé, “egy Justin nevű seggfej állandóan az öltözőszekrénynek lökött” és olyan diákok buzizták le, akiket nem is ismert. Az egésznek az lett a vége, hogy állandó gyomorgörcse volt, éjszakánként nem bírt elaludni, magányosnak érezte magát és értéktelennek.

Aláhúzza, hogy mindezek után a színjátszó körben nemcsak nem űztek gúnyt belőle, hanem ünnepelték és sztárrá varázsolták, aki egymás után kapta a főszerepeket és számtalan showban szerepelt az évek alatt.

Jonathan Bennettet párja tavaly novemberben jegyezte el:

 

Eljegyezték a Bajos csajok sztárját

 

Borítókép: Jonathan Bennett, Instagram

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb